Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single EMILINE – “Don’t Really Really Care”

© Margot Van de Kelder

In België is er nog heel veel onbekend en onbemind talent dat staat te popelen om ontdekt te worden door muziekliefhebbers. Zo stellen we vandaag met plezier de Belgische singer-songwriter EMILINE aan je voor, die niet alleen muzikaal in het oog springt. De opkomende zangeres is namelijk ook een fantastische make-up artiest en zette in 2018 belangrijke stappen bij Scala & Kolacny Brothers, waarna ze uiteindelijk besloot zelf nummers uit te brengen. Nadat ze al twee singles uitbracht en deze onder andere bij NRJ en Radio 2 ging voorstellen, krijgen we nu een nieuw nummer dat haar groei als artiest duidelijk maakt.

Op “Don’t Really Really Care” kiest EMILINE resoluut voor een up-tempo, vrolijke sfeer die uitnodigt tot dansen. Het is meteen ook haar meest aanstekelijke nummer tot nu toe en blijft al snel hangen door een leuke productie. We zien dus een grote muzikale evolutie bij EMILINE, die steeds meer haar weg binnen de muziekindustrie lijkt te vinden. Iedereen die nog een lading serotonine nodig heeft, raden we dus zeker aan om deze opkomende artiest en haar gloednieuwe single te ontdekken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single EMILINE – “Pockets”

Wie tijdens de zomer van 2022 Zomerhit op VRT 1 volgde, heeft EMILINE misschien al zien passeren. Ze mocht daar met “Brain”…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single EMILINE - "La La Lie"

Elk jaar organiseren we met Dansende Beren ons Showcasefestival. Een avond waarop we enkele artiesten waarvan we denken dat ze een beloftevolle…
FeaturesInterviews

Maak kennis met EMILINE: 'Al wie komt, krijgt een primeur te horen!'

We hebben er lang op gewacht, maar op donderdag 6 oktober vindt er eindelijk nog eens een Dansende Beren Showcase plaats. Voor deze editie trekken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.