Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team – “The Game”

© CPU – Chris Stessens

Sinds Sports Team begin 2019 een hitje te pakken had met “M5“, zijn er in de Lage Landen eigenlijk nog maar weinig podia die nog geheimen hebben voor de band. Het Britse vijftal was een tijdje zelfs alomtegenwoordig, zeker toen debuutplaat Deep Down Happy het levenslicht zag. De pandemie leek dan ook de uitgelezen kans voor Alex Rice en zijn kompanen om te werken aan een tweede langspeler. Die is nu helemaal af en zal komende zomer in de winkelrekken liggen. Uit GULP! kregen we een paar weken geleden al het aanstekelijke “R Entertainment” te horen, en ook opvolger “The Game” mag er zeker zijn!

Deze nieuwste creatie bevat bijvoorbeeld wederom alle klassieke Sports Team-elementen, waardoor het ernaar uit ziet dat de rammelbak ook op plaat twee plankgas geeft. De band knalt “The Game” vanaf seconde één lekker in gang, waardoor het tempo meteen op serieuze hoogte ligt. Als we dan bij de refreinen aankomen, brullen we ‘Oh yeah! That’s the game!’ binnen de kortste keren mee. De Britten wisten een soort surfy vrolijkheid toe te voegen aan hun sound, waardoor “The Game” zomaar eens zou kunnen uitgroeien tot een alternatieve zomeranthem. Lekker knallen dus, maar ook vooral reikhalzend uitkijken naar de release van GULP!.

GULP! verschijnt op 22 juli. Wie Sports Team live aan het werk wil zien, heeft genoeg keus. De band speelt de komende maanden op Dauwpop (26 mei), op Zwarte Cross (14 juli) en in de Botanique (20 november).

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "Cool It Kid" (feat. Asha Lorenz)

Sports Team is zo’n band die aan de vooravond van zijn grote doorbraak stond, maar nooit echt kon profiteren van de release…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "R Entertainment"

Daar is Sports Team eindelijk weer. Het sextet uit Londen wervelde in 2019 met een ongeremde energie door de concertzalen en festivalweides…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kanye West - "Eazy" (feat. The Game)

Een van de meest voorkomende, en ook meest vervelende, stukjes muziekdiscours uit het afgelopen jaar was wel de vraag of Donda van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.