Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team – “M5”

Dit jaar was er weer heel wat te ontdekken op Eurosonic, maar de grootste was volgens velen de Britse band Sports Team. De Londense band heeft al een goed parcours achter de rug in hun thuisland en wordt door velen getipt als een band om in de gaten te houden in 2019. Met de Keep Walking ep op komst op 5 maart staat er weer heel wat te gebeuren voor het vijftal de komende maanden. Met “M5” weten ze alvast weer een puike single uit te brengen die hun gigantisch potentieel weet te onderstrepen!

Humor en creativiteit speelt bij de muziek van Sports Team altijd wel een grote rol, zo ook op hun verse single “M5”. Een leuke strofe leidt het nummer meteen aanstekelijk in en zet de toon voor de rest van de song. Ook van het refrein worden we meteen heel enthousiast gezien het lekker groots en uitermate catchy is. De humor zit hem niet alleen in de video, maar ook weer in de tekst die men niet al te serieus moet nemen. Sports Team blinkt vooral weer uit door anders te zijn dan alle andere bands en gewoon ook door een eigenwijze en leuke indierocksound gevonden te hebben die fris en monter overkomt.

Facebook

1672 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sports Team - Gulp! (★★★½): Gesputter met de vlam in de pijp

Een albumcover die in het oog springt, zet aan tot luisteren. Helaas leek Sports Team, met die ideologie in het achterhoofd, vergeten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "Dig!"

Soms gaan de dingen des levens niet meteen zoals gepland. Iets dat klaarblijkelijk vaker het geval is als je in een band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "The Drop"

‘It’s okay to like Sports Team’, staat er tegenwoordig op heel wat affiches doorheen het Verenigd Koninkrijk. Een ietwat aparte marketingstrategie, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.