Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remi Wolf – “Michael”

Als er iets is dat we wel met enige zekerheid durven te stellen, is dat wel dat Remi Wolf niet bepaald van stilzitten houdt. Dit horen we in haar uiterst catchy en dansbare muziek terug, maar merken we ook aan het feit dat ze slechts enkele maanden na haar debuutalbum Juno terug is met nieuwe muziek. Waar sommige artiesten ons een oneindigheid in pure onzekerheid laten wachten op een muzikaal teken van leven, verschijnt de Amerikaanse slechts een paar maanden na Juno alweer met nieuwe muziek. Een halfjaar na dat album werkte ze samen met Still Woozy op “Pool”, en nu doet ze het in haar eentje op “Michael”.

We horen aan “Michael” meteen dat Remi besloten heeft om het over een andere boeg te gooien dan we van haar gewoon zijn. Normaliter biedt ze ons vrolijke nummers die onze donkerste dagen weten op te lichten, maar haar nieuwste is wat duisterder. Remi’s stem barst van de woede en wanhoop terwijl ze ene Michael toezingt, en ook het gitaar- en drumwerk op de achtergrond dragen bij aan het creëren van een duisterdere sfeer. Hoewel we altijd al enigszins invloeden vanuit de indierock in haar muziek hoorden, is dit op “Michael” veel sterker dan voorheen. Het is een interessante nieuwe wending voor een van de grootste beloften binnen de popmuziek, en we zijn benieuwd voor wat we nog meer van Remi Wolf kunnen verwachten de komende tijd!

Belgische fans van de zangeres hebben geluk: er zijn namelijk nog tickets beschikbaar voor haar concert in de Brusselse Botanique op 27 juni. Ook staat ze op 21 augustus op Pukkelpop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

38 posts

About author
liefhebber van pasta, fan van taylor swift, wannabe wereldverbeteraar en ambassadeur van de nederlandse nuchterheid
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy & Remi Wolf - "Pool"

Muziek verbindt mensen, en klaarblijkelijk ook artiesten. Still Woozy en Remi Wolf zijn beide nog relatief nieuwe talenten in de industrie, maar…
AlbumsRecensies

Remi Wolf - Juno (★★★★): Muzikale zonnestraaltjes

Nog voor Remi Wolf veelvuldig het etiket van ‘veelbelovend artiest’ op haar voorhoofd geplakt kreeg, kon je haar aan het werk zien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Guerrilla" & "Sexy Villain"

Remi Wolf houden we ondertussen al een tijdje in het oog, want de Amerikaanse blijft ons aangenaam verrassen. Ze heeft intussen al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.