Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Forester – “Change Your Mind”

© CPU – Cédric Depraetere

Sinds de voorrondes van Soundtrack in 2021 staat Wout Vantieghem al op onze radar. Zijn project heet Forester en het blies ons al eerder van onze sokken met debuutsingle “Smile”. Daarvoor kreeg hij de hulp van Mathias Stal, producer van artiesten als Gestapo Knallmuzik en Pavlove. Niet alleen komt zijn ep Laughing In The Mirror eraan in de zomer van dit jaar, hij verrast ons met een tweede single.

Die single heet “Change Your Mind” en zet niet alleen de teneur van “Smile” wat voort. De clip is zelfs letterlijk het vervolg erop! Waar het bed in de video van het eerste nummer weemoed in moeilijke tijden voorstelt, blijft het meubel in de tweede clip niet lang heel. Het vijftal slaat het bed vakkundig aan gort, als metafoor die het verlossen en verwerken van diezelfde moeilijke momenten moet voorstellen.

Hoewel “Change Your Mind” een nogal mistroostige boodschap heeft (Vantieghem schreef het nummer na zijn eerste relatiebreuk) verrast het ons met een frisse, catchy vibe die nog het meest het evenwicht vindt tussen klassieke britpop en catchy folk. Het zou zomaar een mooi anthem voor de komende zomer kunnen zijn. De song mag dan wel eenvoudig zijn, het vijftal laat die eenvoud schitteren. “Change Your Mind’ wikkelt zich als een warm dekentje om je heen en zorgt ervoor dat stilzitten al snel onmogelijk wordt. Na “Smile” schiet Forester met dit nummer een tweede keer raak, en wij kijken reikhalzend uit naar die ep.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Forester - "Smile"

Afkomstig uit het West-Vlaamse Avelgem verscheen Forester voor het eerst op onze radar door de Sound Track voorronde in Muziekclub 4AD. Forester…
Nieuwe singles

Voorbeschouwing Sound Track - Selectierondes 16/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single cahrlota - "Change Your Mind"

Terwijl je vroeger een label nodig had om muziek uit te brengen, is het tegenwoordig makkelijker dan ooit tevoren om onder eigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.