Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skott – “Sunshine”

Er was een tijd waarin de popmuziek uit het hoge Noorden de kroon spande binnen het genre. Die tijden lijken tegenwoordig voorbij, maar dat sluit niet uit dat de muziek uit die contreien minder kwalitatief is gaan klinken. Kijk bijvoorbeeld maar naar Sigrid, die vandaag met How To Let Go een uitstekende tweede plaat uitbracht. In datzelfde vijvertje vinden we ook Skott terug, die met haar muziek al eens graag met kunstvormen verstrengeld. Zo stelde de artwork van haar debuutplaat bijvoorbeeld een samenvoegsel van alle singlecovers voor. Dat is echter ook alweer bijna twee jaar geleden, maar Skott stopt daarom niet met het maken van nieuwe nummers.

Vandaag krijgen we bijvoorbeeld “Sunshine” te horen, dat zijn zonnige titel alle eer aan doet. Het nummer komt al meteen lekker zomers uit de startblokken met een dromerige beat en een fluitje. Eenmaal Skott het geheel vervoegt met haar stem, is het plaatje eigenlijk al compleet. De single heeft eigenlijk niet zo heel veel om het lijf, maar daar lijkt ook de sterkte in te liggen. Een soort idyllisch DIY-sfeertje, dat vooral heel gezellig en eerlijk aanvoelt. De ideale soundtrack voor een fijne lentewandeling in het bos, terwijl je ervaart hoe alles groeit onder het toeziend oog van de frisse zonnestraaltjes.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beartooth - "Sunshine!"

Toen Caleb Shomo in 2012 als uitlaatklep de band Beartooth oprichtte, had hij waarschijnlijk niet verwacht dat zijn groep zo groot zou…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Skott - Roses N Guns (★★★★): Glinsterend koninkrijk

Het ziet ernaar uit dat we nog lang niet alle delen van het door Skott gecreëerde universum gezien hebben. Nadat de Zweedse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skott - "Hail Mary"

Al jaar en dag betovert de Zweedse Skott ons met haar sprookjesachtige altpopsongs die iedereen onderdompelen in een duistere wereld vol glitter….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.