Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single lentra – “i could die”

Lentra laat bij de meeste mensen misschien nog niet meteen een belletje rinkelen, maar daar mag vanaf nu verandering in komen. Je kan de Canadese artiest misschien al kennen als producer van landgenoot bbno$ of van zijn alter ego ceo@business.net, waarmee hij met “buttercup” al een bescheiden hitje wist te scoren. Nu kondigt hij als lentra met “i could die” de eerste single van zijn derde album aan dat de opvolger zal worden van i wish things were different uit 2020.

Fans weten dat lentra zich niet vastpint op één genre en de ene keer kan gaan voor stevige bassen, terwijl de andere keer de kant van de frisse bedroompop wordt gekozen. Op “i could die” gaat hij voluit voor het tweede. De titel doet niet meteen vermoeden dat het om een vrolijk nummer gaat, al is het tegendeel waar. Hij zingt over hoe graag hij zijn vriendin ziet op een luchtige beat die voorzien wordt van een eighties synth en een vrolijk gitaartje. Dit geheel zorgt ervoor dat “i could die” de perfecte soundtrack is voor de warmere dagen die er aan zitten te komen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.