Nieuwe singles

Nieuwe single HAAi & Jon Hopkins – “Baby, We’re Ascending”

Er zijn zo van die woorden die beter passen in de ene context dan in de andere. Op het strand zou HAAi bijvoorbeeld voor paniek kunnen zorgen, terwijl een club er laaiend enthousiast op zou reageren. Gelukkig doelen wij dan ook op die laatste situatie, want de naar het Verenigd Koninkrijk uitgeweken Australische dj en producer Teneil Throssell brengt onder die artiestennaam binnenkort haar debuutplaat op de markt. Uit Baby, We’re Ascending kregen we de afgelopen weken al enkele voorsmaakjes te horen, waaronder onlangs nog het eclectische “Purple Jelly Disc”. Nu is het echter tijd voor de titeltrack van dat album, waarvoor ze de handen in elkaar sloeg met Jon Hopkins.

Met een dikke zes minuten op de klok is “Baby, We’re Ascending” niet meteen de meest commercieel toegankelijke single, maar het nummer mag er uiteindelijk zeker zijn. Dat HAAi clubs in extase kan brengen, bewijst ze vandaag namelijk nog maar eens. Samen met Jon Hopkins serveert ze je een dromerige doch donkere banger, die zowel knipoogt naar wijlen SOPHIE als Flume. Toch is het vooral de Britse clubscene die doorschemert in het nummer, dat geleidelijk aan onder stoom komt te staan. Het gaat er met andere woorden vrolijk en opzwepend aan toe op “Baby, We’re Ascending”, waardoor we met zekerheid durven zeggen dat haar passage op Pukkelpop voor een groots feestje zal zorgen.

HAAi’s eerste album Baby We’re Ascending verschijnt op 27 mei. Op vrijdag 19 augustus staat ze op Pukkelpop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1354 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniel Avery, Kelly Lee Owens & HAAi - "Chaos Energy"

Fans van het elektronische genre mogen zich in de handen wrijven, want Daniel Avery is helemaal terug van nooit weggeweest. Meer nog,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Purple Jelly Disc" (feat. Obi Franky)

Het gebeurt niet supervaak dat we bij Dansende Beren enthousiast zijn als een dj met een album op de proppen komt, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Bodies of Water"

Weinig artiesten stralen zo een aanstekelijk enthousiasme uit als HAAi. Met haar brede glimlach slaagt ze erin om zelfs de meest stijve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.