Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joyce Manor – “Don’t Try”


Joyce Manor is een poppunkband uit Californië die in 2008 werd opgericht. Drie jaar later brachten ze hun debuutalbum dat eveneens Joyce Manor heet. Begin vorige maand kondigde de band hun volgende album 40. Oz To Freno aan, dat het zesde studioalbum zal worden. De Amerikanen losten ook meteen hun eerste single “Gotta Let It Go“, dat nog geen twee minuten duurde, maar desondanks wel een geslaagde single is.

Op “Don’t Try” trekt de band de lijn van zijn vorige single door; het nummer klokt namelijk af op slechts één minuut en 40 seconden. Toch slaagt Joyce Manor erin om een sterke indruk te maken in die korte tijd. Met strakke gitaren, typische poppunkzang en een leuke melodie krijgt de band het voor elkaar om ons mee geïntrigeerd te doen luisteren zonder dat het enige moeite vergt. Het is een succesformule, zoveel is zeker; al moet gezegd worden dat Joyce Manor die succesformule van Weezer zou kunnen hebben afgekeken. Enfin, een goede artiest of band mag al eens iets kopiëren of stelen. Zeker als ze dat op zo’n smakelijke manier doet als Joyce Manor.

Op 10 oktober staan de mannen van Joyce Manor samen met The Menzingers in Kavka Zappa.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

447 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
LiveRecensies

The Menzingers @ Kavka Oudaan: Een lont die steeds leek te doven

Organisator MCLX brengt al een tijdje het beste uit de alternatieve underground naar België, en dan vooral naar Kavka in Antwerpen. Je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joyce Manor - "Gotta Let It Go"

Joyce Manor is een Amerikaanse band die in 2008 het levenslicht zag. Het eerste volwaardige album van de band verscheen in 2011…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.