Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – “Green Green Grass”

© CPU – Bert Savels

George Ezra nam ons al mee op tripjes van Budapest tot Barcelona. Hij leerde ons omgaan met een shotgun en vertoeft al sinds eind januari in onze gehoorkanalen met het extreem aanstekelijke “Anyone For You (Tiger Lily)“. Het moet gezegd, de muziek die de jonge Brit maakt, is niets supernieuws onder het popzonnetje. Maar toch. Hij weet er altijd zo’n catchy geheel van te maken dat er vanaf de eerste seconde een glimlach tot achter je oren pronkt. Het mag dan ook geen grote verrassing zijn dat de jongeman het ijzer lijkt te smeden nu het heet is, want nu we lijken af te stevenen op een maatregelvrije zomer, komt hij met een splinternieuwe plaat.

Vandaag krijgen we uit Gold Rush Kid het tweede voorsmaakje te horen en ook dat doet verlangen naar een fantastische festivalervaring. Tekstueel mag George het dan wel hebben over de dag dat hij sterft, hij staat er wel op dat we zijn dood vieren met een gigantisch feestje. En een feestje, dat krijgen we ook gewoon te horen met “Green Green Grass”. Op nog geen drie minuten laat de Brit onze trommelvliezen dansen op zwoele baslijntjes en vooral bijzonder aanstekelijke refreinen. Zo is het bijna onmogelijk om na een luttele luisterbeurt de single al van voor tot achter mee te zingen, terwijl je natuurlijk lachend meeknikt op de beat. Willen of niet, George Ezra lijkt de zomer van 2022 te kleuren.

Gold Rush Kid verschijnt op 10 juni. Op zaterdag 20 augustus staat George Ezra op Pukkelpop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1624 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 3): Lekker blijven hangen

Het was mooi weer op de zaterdag, zo mooi dat de organisatie tegen de avond zelfs het bordje uitverkocht mocht bovenhalen. De…
AlbumsFeatured albumsRecensies

George Ezra - Gold Rush Kid (★★½): Ideale, brave schoonzoon

Hij werd deze week 29 jaar oud en viert dat met zijn derde album. George Ezra heeft al enkele grote hits op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra - "I Went Hunting"

Toen George Ezra aan het begin van dit jaar het vierde verjaardagsfeest begonnen te plannen voor Staying at Tamara’s moet hij gedacht hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.