Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cocaine Piss – “Cool Party”

© CPU – Chris Stessens

Nog geen maand na de release van “Bad Kid” is het Luikse Cocaine Piss-geweld weer alomtegenwoordig, noisy en disruptief met hun nieuwste single “Cool Party”. Nadat ze deze maand door Engeland toerden, breiden ze binnenkort hun vuilbekkende bezoekjes uit met enkele optredens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Voor elk genre is er blijkbaar een markt, maar we moeten eerlijk toegeven dat Cocaine Piss gewoon fantastisch is om naar te kijken én luisteren. Bij een beetje scrollen door hun Instagramaccount merk je meteen een zalige flow op de beelden van hun optredens. Het concept van dit Luikse viertal is onveranderd: korte, energieke nummers en de haast onverstaanbare en vuile teksten die frontvrouw Aurélie Poppins uitbraakt.

Met “Cool Party” laten ze niets aan de verbeelding over. Het is een nummer over een feestje waarvan je in eerste instantie niet helemaal zeker weet of je erbij wilt zijn. Uiteindelijk beslis je dan toch om te gaan en het blijkt de beste avond van je leven te worden. Je voelt je eerst wat onwenning en besluit dan maar om je lam te zuipen. Intussen haal je de boel overhoop, kus je met de meest wildvreemde persoon, vecht een robbertje uit met een random andere persoon, braakt half de badkamer onder en uiteindelijk vertrek je zonder afscheid te nemen met een accessoire van op de dressoir in je jaszak. Zo’n feestje dus. Aurélie Poppins heeft hoogstwaarschijnlijk al veel avondjes als deze meegemaakt, want ze brengt het heel overtuigend onder begeleiding van een lekkere grungy sound. Cool party, cool song! En een onvoorstelbaar geinige bijhorende videoclip.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

79 posts

About author
Kind van de jaren '80 en '90 en daar ook een beetje blijven hangen...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wine Lips - "Derailer"

De Canadese band Wine Lips is een rasechte garagerockband die tussen 2017 en 2021 reeds drie lp’s uitbracht. Er zit een zeker…
AlbumsRecensies

The Chisel – What A Fucking Nightmare (★★★½): Vers getapt uit oude vaten

Een succesvol debuutalbum goed opvolgen, het is nog zo makkelijk niet. Zeker als je eerste plaat werkelijk waar een pareltje van jewelste…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Frank Carter & The Rattlesnakes - Dark Rainbow (★★): Gifslangen zonder venijn

Ooit nog een revelatie die op meesterlijke wijze de balans vond tussen hardcorepunk en rammelige garagerock, maar sinds enkele jaren een gevestigde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.