Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RORI – “DOCTEUR”

De naam Beffroi doet in een vaag muzikaal verleden misschien nog wel een belletje rinkelen. De Belgische RORI zette haar eerste stappen als artieste binnen het duo en speelde zo tal van shows, maar kleine meisjes worden groot en dus ook RORI. Tussen een van de vele golven die we collectief bezeilden de afgelopen tijd, bracht ze haar eerste single uit. Inmiddels zijn we twee jaar verder en staat de artieste aan de vooravond van een groter project: een debuut-ep. Daarvan krijgen we met “DOCTEUR” de eerste single te horen.

Een aanhoudend gerinkel vormt de aanleiding voor RORI om te gaan zingen en dat zullen we geweten hebben. Haar bijzondere stem weet meteen de aandacht te trekken, waarna het slechts een kwestie van tijd is vooraleer het nummer helemaal openbreekt. Het geheel wordt steeds kleurrijker tot we helemaal meegesleurd worden in een uiterst catchy refrein. Tussendoor wordt het enthousiasme nog een beetje getemperd, waardoor het laatste refrein als een bescheiden bommetje inslaat. De zomer lijkt alvast binnen handbereik op de tonen van “DOCTEUR” en we zouden er dan ook niet versteld van staan mocht de Franstalige kant van ons land helemaal plat gaan voor RORI.

RORI staat op 9 mei samen met Saskia en Lyna in de Botanique tijdens Les Nuits.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rori - "C'est La Vie"

In Wallonië wordt de popmuziek van Rori al op handen gedragen. De zangeres, die voordien al samenwerkte met Dvtch Noriss, lanceerde zichzelf…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RORI - "Truth Hurts"

België heeft niet alleen interessante bands die internationaal scoren, maar vooral ook een groeiende scène van solo popacts die goed op weg…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Rori - "Gonna Get Mine"

De Belgische popartiesten hoeven absoluut niet meer onder te doen voor hun buitenlandse collega’s, want het opkomend poptalent in België lijkt helemaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.