Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Son Mieux – “Multicolor”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De zomer komt eraan en dat weten ze bij Son Mieux ook. Het zevental uit Den Haag maakt al jaren muziek en kende vorig jaar haar doorbraak bij het grote publiek. Na positief ontvangen singles “Drive” en “1992” verscheen begin december het album The Mustard Seed. Afgelopen week werd de band voor dit werk beloond met een prijs voor het beste rockalbum bij de jaarlijkse Edison Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Nederland. Nog geen half jaar na het uitbrengen van dat album verrassen ze ons nu met een nieuwe single.

Met “Multicolor” levert Son Mieux een single die in het verlengde ligt van The Mustard Seed. De band staat bekend om haar energieke en dansbare muziek en dat is ook te horen op “Multicolor”. Naast een dansbare beat horen we ook de herkenbare stem van zanger Camiel Meiresonne en bevat het nummer strijkers. Dit zorgt voor een extra dimensie in het nummer waar we niet stil van kunnen blijven zitten. Het aanstekelijke refrein nodigt uit tot meezingen en dat zien we onszelf deze zomer al doen op een festival.

Op 18 juni staat Son Mieux op het uitverkochte Pinkpop. Naast een Nederlandse tour gaat de band deze herfst op Europese tour. Vooralsnog staat er geen concert gepland in België.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 posts

About author
houdt van truffel
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop vult affiche aan met Greta Van Fleet, De Staat, Kacey Musgraves en 25 anderen

Pinkpop maakte vandaag 28 nieuwe namen bekend, die in 2022 naar Landgraaf zullen trekken voor de langverwachte terugkeer van het Nederlandse festival….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Son Mieux - “Dancing at the Doors of Heaven”

2021 mag toch met gepaste trots het jaar van Son Mieux genoemd worden. Waar het voor veel artiesten toch een jaar van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Son Mieux - "Drive"

Jaren geleden heeft de Nederlandse formatie Son Mieux een zaadje geplant waar ze in eigen land alvast de vruchten van kunnen plukken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.