Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Son Mieux – “Drive”

Jaren geleden heeft de Nederlandse formatie Son Mieux een zaadje geplant waar ze in eigen land alvast de vruchten van kunnen plukken. Op Faire de Son Mieux, de debuutplaat uit 2019, pakte de band uit met een herkenbare, dansbare sound. Dat de indiepop vaak het beeld schetst van zomerse roadtrips waarbij de dagen eindeloos lijken, wordt onderstreept door de titelkeuze van hun nieuwste song “Drive”. Het is na “1992” en “Will” de volgende single in afwachting van hun nieuwe langspeler, die volgende maand verschijnt.

Son Mieux doet de zon meteen schijnen op “Drive” door een feestelijk klinkende intro. Al gauw weerklinkt de stem van Camiel Meiresonne iets lager dan we gewend zijn, en dan klinkt het meteen op-en-top Son Mieux. De vele muzikale laagjes zorgen ervoor dat je telkens weer wat anders kan horen en dat houdt het geheel bijzonder fris. In het refrein krijgt het nummer weer die typische roadtrip-vibe en daar draagt ook het uiterst catchy ‘I take the wheel and drive’, gevolgd door een fijn muzikaal stukje, ongetwijfeld aan bij. Het lijkt erop dat de Haagse band ons op hun tweede langspeler echt mee op reis wilt nemen en daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen.

The Mustard Seed Pt. 1 verschijnt op 14 mei.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pyke - "Go No Don’t Go"

Nederland heeft heel wat muzikaal talent en weet met kleppers zoals S10, Goldband, De Jeugd Van Tegenwoordig en Froukje steeds meer de…
InstagramLiveRecensies

Son Mieux @ De Roma: Op zijn allerbest

De zevenkoppige Haagse band Son Mieux, onder leiding van frontman Camiel Meiresonne wordt met de dag populairder. Dat de groep al jaren aan…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2023 (Festivaldag 2): Luide zaterdag

De zaterdag van Paaspop had een mooi zonnetje in petto van zodra de deuren van de weide openwaaiden. Het grote festivalterrein stond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.