Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet – “Tell Me The Truth”

Two Feet is het soloproject van de Amerikaanse Bill Dess die al zeven jaar muziek schrijft. De muziek die Dess schrijft wordt gekenmerkt door zijn indringende bassen en elegante riffs. Met “Love Is A Bitch” slaagde hij er zelfs in om een nummer te schrijven dat de digitale wereld rondging als hét ‘sexy’ TikTok-nummer. Two Feet brengt nu de nieuwe single “Tell Me The Truth” uit.

Het nummer wordt met rustig gitaargetokkel ingeleid. Daarna komen de typerende bassen, die we in de muziek van Two Feet altijd te horen krijgen, aansluiten. Waar de meeste muziek van de Amerikaan dan meestal gedurende het volledige nummer in diezelfde sfeer blijft vertoeven, krijgen we nu een duidelijk contrast tussen de strofes en de refreinen. Met de zin ‘So tell me the truth’ trekt de artiest het nummer helemaal open. Dat is een echte meerwaarde, net zoals de gitaarsolo aan het einde.

Kortom, Two Feet weet ons te overtuigen met “Tell Me The Truth”. Het nummer vormt een sterk samenhangend geheel dat niet gaat vervelen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "Fire in my Head"

Al drie platen heeft Two Feet op zijn palmares staan, en daarmee wist de jonge Amerikaan miljoenen streams bij elkaar te sprokkelen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "Time Fades Away"

Two Feet, zo noemt de Amerikaanse Zachary William ‘Bill’ Dess zichzelf als artiest. Hij is een singer-songwriter en producer uit New York City….
AlbumsRecensies

Two Feet - Pink (★★★): Het doet ons voelen

De Amerikaanse Zachary William ‘Bill’ Dess is meer bekend onder de naam Two Feet. De 26-jarige is zelf de singer-songwriter en producer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.