Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet – “Fire in my Head”

Al drie platen heeft Two Feet op zijn palmares staan, en daarmee wist de jonge Amerikaan miljoenen streams bij elkaar te sprokkelen. Dat heeft hij te danken aan de gigantische hit die hij scoorde met “Go Fuck Yourself“, die in tientallen reclames, series en TikTok-video’s opduikt. Sindsdien wordt de man gezien als iets in de richting van een tieneridool, waardoor zijn muziek natuurlijk alsmaar populairder wordt. Volgens de geruchten op het wereldwijde web zou Two Feet zeer binnenkort alweer met een nieuw project op de proppen komen, wat toch wel opvallend is, aangezien hij een dikke anderhalve maand geleden pas zijn derde plaat op de wereld losliet. Het betekent in elk geval goed nieuws voor de fans, want die krijgen met “Fire in my Head” alweer een nieuwe single op hun bord.

Op zijn nieuwste creatie laat Two Feet de bassen voor zich spreken, terwijl hijzelf met een pak reverb op zijn stem de boel aan elkaar bindt. Geleidelijk aan wordt die baslijn aangevuld door een strakke beat en heel wat lichte elektronica, maar het is vooral de melodie die voor zich spreekt. De Amerikaan gaat met zijn stem de hoogte in, waarna de beat op een rustige manier losbarst. Er zit niet heel veel verscholen in “Fire in my Head”, maar het nummer heeft wel alles om het tot een radiohitje te schoppen. Zonder groots uit te pakken, weet Two Feet dus toch in je hoofd te blijven plakken voor de rest van de dag, waardoor zijn nieuwste exemplaar na een luttele luisterbeurt al gigantisch herkenbaar aanvoelt. Eentje die we nog vaak zullen horen komende zomer dus, dat staat nu al vast.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2150 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "Tell Me The Truth"

Two Feet is het soloproject van de Amerikaanse Bill Dess die al zeven jaar muziek schrijft. De muziek die Dess schrijft wordt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "Time Fades Away"

Two Feet, zo noemt de Amerikaanse Zachary William ‘Bill’ Dess zichzelf als artiest. Hij is een singer-songwriter en producer uit New York City….
AlbumsRecensies

Two Feet - Pink (★★★): Het doet ons voelen

De Amerikaanse Zachary William ‘Bill’ Dess is meer bekend onder de naam Two Feet. De 26-jarige is zelf de singer-songwriter en producer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.