Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder – “Fuck It I Love You”

© Josh Shinner

Het had niet veel gescheeld of het was gedaan met Oh Wonder. Anthony en Josephine besloten een tijd geleden namelijk om als koppel door het leven te gaan, maar dat bleek moeilijker dan gedacht. De coronaperiode woog nogal zwaar op hun relatie, waardoor ze bijna uit elkaar gingen. Toch vonden ze door middel van muziek een tweede adem, en verwerkten ze die moeilijke periode in 22 Break. Oh Wonder is echter geen band die dingen graag negatief achterlaat, dus besloot het duo om er een positiever vervolg aan te breien. 22 Make wordt op die manier de vrolijkere tegenhanger en verschijnt komende zomer.

Na het ietwat Bon Iver-achtige eerste voorsmaakje “Magnificent” horen we vandaag weer Oh Wonder zoals we dat van het duo gewoon zijn. “Fuck It I Love You” werd een soort dromerige, opzwepende popsong, waarin het duo zijn troeven op tafel gooit. Zachte synths, zonnige beats en de fijne samenzang tussen Anthony en Josephine. Op zich dus niets wat we nog nooit te horen kregen van de Britten, maar dat betekent niet dat deze single geen fijne soundtrack voor een zomerse namiddag kan zijn. Geleidelijk aan komen er wat meer elektronische toetsen op de achtergrond, waardoor ook hier – hetzij echt minimale – Bon Iver-achtige toetsen te horen krijgen. Het beste nummer dat we deze week hoorden? Neen. Een tof tussendoortje met hitpotentieel? Zeker!

Komende zomer passeert Oh Wonder twee keer op Belgische bodem. Op 6 juli staat de band in de Ancienne Belgique en op 9 juli op het Brugse Cactusfestival22 Make verschijnt op 19 augustus.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1625 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oh Wonder - 22 Make (★★): Een vat vol clichés

Een tijdje terug stond de wereld van vele fans even stil toen Oh Wonder een potentiële relatiebreuk aankondigde. Waarschijnlijk zou dit ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "Can We Always Be Friends?"

Fans van Oh Wonder hadden de afgelopen maanden niet te klagen. De band rond Josephine en Anthony Vander West bracht vorig jaar…
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2022 (Festivaldag 2): Brugge in vuur en vlam

Het Cactusfestival startte op zijn openingsdag met een domper van jewelste door de afzegging van Robert Plant & Alison Krauss. Belle and…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.