Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo – “GRACHT” (feat. Jan Paternoster)

© CPU – Stijn Verbruggen

De kleine aardbei slaat weer toe! Chibi Ichigo lijkt zich stilletjes aan te ontpoppen tot een van dé artiesten van 2022, en dat is helemaal verdiend. Sabina Nurijeva is al een tijdje bezig aan haar weg naar de top, die tegenwoordig steeds meer vorm krijgt. Na enkele sterke ep’s, waaronder eentje samen met haar vriend UM!, werkt de Limburgse nu aan haar debuutplaat. Daar zijn nog geen details rond bekend, maar een tijdje geleden blies ze ons wel al omver met “Paranoia“, dat in haar energieke liveshow nog beter tot zijn recht komt. Vandaag krijgen we daar eindelijk een vervolg op, want ook “GRACHT” blies het dak al van Trix tijdens We Are Open. We zijn daarom des te blijer dat we nu eindelijk de studioversie te horen krijgen!

Voor haar nieuwste creatie werkte Chibi zoals gewoonlijk weer samen met UM! en One Track Brain (aka Jeroen De Pessemier van The Subs), maar voor de gitaar heeft ze nog een special guest in petto: Jan Paternoster van Black Box Revelation. Het zorgt in zijn geheel alleen maar voor nog meer power, want “GRACHT” is er eentje die je alle hoeken van de kamer toont. Het nummer schiet meteen verschroeiend uit de startblokken met een stevig tempo, waarna de zangeres je meteen een uppercut van jewelste bezorgt. Met de single wil Chibi namelijk iedereen die je grenzen overschrijdt tot moes slaan, maar ook vooral je eigen zelfvertrouwen oppompen. Iets dat dankzij de spitsvondige teksten en de knallende beats zeker lukt. Als Jan Paternoster er dan nog een gitaarsolo uitperst, zijn onze trommelvliezen bijna aan vervanging toe. Zo hard komt “GRACHT” binnen. Als dit de standaard is voor die debuutplaat, dan beginnen wij de sterren al op te blinken.

Op woensdag 11 mei staat Chibi Ichigo in de Ancienne Belgique. Komende zomer speelt ze zowel op DOUR als op Pukkelpop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Chibi Ichigo - NA HALF 1 (★★★★): Vitamine Zelfliefde

De coolste dingen in het leven zijn die dat je niet ziet aankomen. Zo is het nog zo’n klein halfjaar afwachten tot…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo - "HALF 1"

Chibi Ichigo is al lang geen onbekende meer voor wie de Vlaamse muziekwereld in de gaten houdt. Debuutalbum Sabina werd goed ontvangen…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.