Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingles Supershy – “Happy Music” & “Something on My Mind”

© CPU – Ymke Dirikx

Dat de Britse Tom Misch zowel achter de knoppen als op het podium een fenomeen is, staat buiten kijf. Dat bewees hij al in de samenwerking met De La Soul, “It Runs Through Me“, vanop album GeographyTwee jaar geleden loste de Britse wonderboy samen met Yussef Dayes What Kinda Music, wat ook een knaller van een album was. En als een miljoen mensen kijken naar Misch die jamt op “Smells Like Teen Spirit” in zijn slaapkamer, kunnen we stellen dat het genie van over de plas ook een stevige fanbase heeft.

Tom Misch vindt zichzelf vaak opnieuw uit, dat bewees hij twee jaar geleden al, maar doet hij nu opnieuw. De naam van zijn nieuwe electronisch project? Supershy. Vandaag lost hij zijn eerste twee singles: “Happy Music” en “Something on My Mind”.  “Happy Music” start met een elektronisch beatje, een funky baslijn en heeft een zekere motownvibe. Het nummer is fris, fris en nog eens fris. De beat, bas en vocals overgoten met een dikke laag Misch-saus vormen het recept voor een song dat nu al potentieel heeft om een van de meest aanstekelijke singles van het jaar te worden. Ook de tweede, “Something on My Mind”, blijkt ons te verbazen met iets extreem dansbaar en aanstekelijk. Ons oordeel? Hoe vaak Misch zichzelf ook heruitvindt, hij blijft verrassen en verbazen! Meer van dat!

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
AlbumsRecensies

LũpḁGangGang - Urban Detox (★★★½): Jonge wolven met grootse plannen

Vooraleer er nog maar sprake was van LũpḁGangGang speelden Anton, Miel, Lena en Rob samen in een coverband, waarin ze de funk en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.