Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Robin Kester – “Leave Now”

De Nederlandse zangeres Robin Kester heeft haar naam natuurlijk mee. Over het Kanaal zou ze zo kunnen doorgaan voor een bewoonster van de Britse eilanden en dat kan voordelig zijn. Zo ging haar nieuwste single “Leave Now” op BBC Radio 6 Music in première. Kester gaat graag op zoek naar het experiment, wat we al hoorden op haar minialbum This Is Not A Democracy van twee jaar geleden. Daarop experimenteerde ze met retro gitaar en vintage synthesizers en haalde ze haar inspiratie uit jaren zeventig pop. Haar nieuwe single doet nu dan weer erg aan de jaren tachtig denken.

“Leave Now” is een hypnotiserend en tegelijk opzwepend nummer. Waar het begint met een repeterende drum en bas volgt na een speels gitaarmotief de bezwerende zang en wordt het steeds rijker in kleur. De single blijft tot het eind spannend en dat zal ook zeker de verdienste zijn van de mensen achter de knoppen: Marien Doreleijn (Moss), Ali Chant (PJ Harvey) en Joe Lambert (The Antlers). Wij zijn benieuwd naar wat er dit jaar nog meer uit haar muzikale zoektocht op ons af komt.

Facebook / InstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Robin Kester - "Shape Memory"

Vorig jaar bracht de Nederlandse Robin Kester haar prachtige debuutalbum Honeycomb Shades uit. Een album dat op lovende kritieken kon rekenen: het…
InstagramLiveRecensies

BLUAI @ Ancienne Belgique (AB Club): Livereputatie kracht bijgezet

Nadat BLUAI in België met Sound Track, Humo’s Rock Rally en De Nieuwe Lichting zowat alle onderscheidingen die er te winnen zijn…
LiveRecensies

Booch? 2023 (Festivaldag 2): Duik in het diepe

Na het hak- en breekwerk dat gladde paling zaterdag als afsluiter van de Mainstage had verricht, deed het ons gisteren deugd om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.