Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party – “Nothing Is Real”

© Hattie Neate

Fans van Coach Party hebben niet te klagen, want er zit alweer een nieuw project van de Britse rockers aan te komen. Binnen exact een maand verschijnt Nothing Is Real, en die ep belooft alweer bijzonder degelijk te woorden. Eerste voorsmaakjes “Weird Me Out” en “FLAG (Feel Like A Girl)” mochten er bijvoorbeeld al zeker zijn, en vandaag is het de beurt aan de titeltrack. “Nothing Is Real” lijkt op die manier ook de standaard te worden voor de plaat; iets waar we niet ongelukkig van worden.

De nieuwste creatie van Coach Party klokt net onder de vijf minuten af, maar vervelen doet het nummer gelukkig nooit. Toch is “Nothing Is Real” een soort valse trage, want er hangt een soort slome sfeer doorheen de track. En toch. De glitterende indierockgitaartjes, de stem van de frontvrouw… het heeft iets. Deze single is uiteindelijk niet het allerbeste nummer dat het viertal ons al voorschotelde, maar in het geheel zal het er ongetwijfeld staan. Wij zijn vooral benieuwd of Coach Party er live misschien wat meer pit in kan steken. We zullen het zeer binnenkort te weten komen!

Nothing Is Real verschijnt op 29 april. Op 14 april staat Coach Party (inclusief guests) in Kavka Oudaan te Antwerpen voor hun eerste concert ooit op Belgische bodem.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1491 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
LiveRecensies

Coach Party @ Kavka Oudaan: Comfortabele energie

Met slechts drie ep’s op de teller, kan je stellen dat Coach Party een tamelijk nieuwe band is. De groep uit Isle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party - "Weird Me Out"

Er lijkt geen rem te staan op Coach Party, want hoewel het viertal slechts een dikke twee jaar bestaat, ligt ep nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.