Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo – “Tamagotchi”

Omar Apollo’s debuutalbum komt steeds dichterbij. In de aanloop van de release heeft hij al behoorlijk wat goede singles afgeleverd, waaronder zijn recent werk “Killing Me”. Het is duidelijk geworden dat IVORY de thuisbasis zal zijn waarin we verschillende lagen van Apollo mogen ontdekken. Hij weet telkens verschillende stijlen en genres aan te pakken alsof het niets is, en dat zal ook op dit album niet anders zijn.  IVORY verschijnt op 8 april en bevat features van onder andere Kali Uchis en Daniel Caesar. Dat is echter niet het enige talent aanwezig op zijn langspeler, zo werd de productie van het nieuwste nummer “Tamagotchi” toegeschreven aan Pharrell Williams en Chad Huge, samen bekend als The Neptunes.

Waar hij op zijn vorige single zijn typische stijl bleef omarmen, gebeurt op “Tamagotchi” volledig het tegenovergestelde. Een nummer geproduceerd door Pharrell kan dan ook niet mislopen. Omar gaat terug naar zijn Mexicaanse roots en combineert Spaanse gitaar met zware beats die vlot in elkaar overlopen. “Tamagotchi” bevat een goede dosis zelfvertrouwen van de zanger, hij zet zelfs zijn tweetalige kroon op en gooit een Spaanse verse in het nummer. Samen met artiesten zoals Rosalía en Kali Uchis verandert hij mainstream muziek door het combineren van meerdere talen in singles, een belangrijke prestatie.

“Tamagotchi” is de laatste single voor de release van IVORY, en we kunnen niet anders dan merken dat Omar Apollo een nieuw tijdperk ingaat. Eentje waar we bijzonder hard naar uitkijken.

Facebook / Instagram Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret strikt o.a. Paolo Nutini, St. Vincent en Vince Staples!

En daar is Best Kept Secret eindelijk weer met een hoop nieuwe namen. Maar liefst zeventwintig worden er vandaag aan de line-up…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kid Kapichi - "Tamagotchi"

Kid Kapichi is na hun spraakmakende beurt op The Slope van Rock Werchter op de radar van heel wat muziekfanaten beland. Voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo - "Highlight"

Heel lang geleden is het nog niet dat Omar Apollo zijn debuutalbum op ons afvuurde. In april deelde hij zijn eerste langspeler…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.