Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo – “Heavy” (feat. Lil Uzi Vert)

Nog enkele dagen en dan brengt modeontwerper en DJ Nigo zijn langverwachte tweede album I know NIGO uit. Een langspeler die grote namen bevat zoals Kid Cudi, Pusha T, A$AP Rocky, enzovoort. De lat ligt hoog. Die lijst wordt nu verder aangevuld met Lil Uzi Vert. Een naam waar we de laatste tijd niet veel meer van hebben gehoord. In 2020 bracht hij zijn succesvol album Eternal Atake uit, gevolgd door een single “Demon High” en een samenwerking met Mura Masa op het nummer “bbycakes”. Dat Nigo nu voor Lil Uzi kiest als collab, is niet zo verrassend. Iets meer dan zes maanden geleden bundelde het duo namelijk hun krachten voor een kledingcollectie. Vervolgens doken ze dus de studio in, met de nieuwste plaat “Heavy” als gevolg.

Na zijn nummer “Demon High” had Lil Uzi wat goed te maken, die kans krijgt hij nu op “Heavy”. Er worden meteen geweerschoten op ons losgelaten, die veel doen denken aan de typische drillrap. De teksten bevatten echter te weinig inhoud en diepgang, de single is voornamelijk een ode aan luxueuze items zoals sieraden en auto’s. Vergeleken met de vorige singles die Nigo recent uitbracht, is dit ons minst favoriete werk, dat terzijde krijgen we terug fatsoenlijk rapwerk te horen van Lil Uzi, wat we al begonnen te missen. Niet het beste nummer, maar zeker niet het slechtste. Nu aftellen naar 25 maart, wanneer we eindelijk I know NIGO te horen krijgen.

Instagram

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Uzi Vert - "Red Moon"

Voor iemand als Lil Uzi Vert is het predicaat ‘uniek’ in het leven geroepen. Als een eigenzinnige rapper in een door alfamannetjes…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alessandra - "Heavy"

Hoewel ze niet won, kon de Italiaans-Noorse Alessandra op Eurovisie heel wat fans voor zich winnen. “Queen of Kings” was wat ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.