Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo – “Heavy” (feat. Lil Uzi Vert)

Nog enkele dagen en dan brengt modeontwerper en DJ Nigo zijn langverwachte tweede album I know NIGO uit. Een langspeler die grote namen bevat zoals Kid Cudi, Pusha T, A$AP Rocky, enzovoort. De lat ligt hoog. Die lijst wordt nu verder aangevuld met Lil Uzi Vert. Een naam waar we de laatste tijd niet veel meer van hebben gehoord. In 2020 bracht hij zijn succesvol album Eternal Atake uit, gevolgd door een single “Demon High” en een samenwerking met Mura Masa op het nummer “bbycakes”. Dat Nigo nu voor Lil Uzi kiest als collab, is niet zo verrassend. Iets meer dan zes maanden geleden bundelde het duo namelijk hun krachten voor een kledingcollectie. Vervolgens doken ze dus de studio in, met de nieuwste plaat “Heavy” als gevolg.

Na zijn nummer “Demon High” had Lil Uzi wat goed te maken, die kans krijgt hij nu op “Heavy”. Er worden meteen geweerschoten op ons losgelaten, die veel doen denken aan de typische drillrap. De teksten bevatten echter te weinig inhoud en diepgang, de single is voornamelijk een ode aan luxueuze items zoals sieraden en auto’s. Vergeleken met de vorige singles die Nigo recent uitbracht, is dit ons minst favoriete werk, dat terzijde krijgen we terug fatsoenlijk rapwerk te horen van Lil Uzi, wat we al begonnen te missen. Niet het beste nummer, maar zeker niet het slechtste. Nu aftellen naar 25 maart, wanneer we eindelijk I know NIGO te horen krijgen.

Instagram

110 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Mura Masa - demon time (★★★★): Doe wat je wilt

Er zijn muziekliefhebbers die meteen beginnen huiveren bij het horen van de termen ‘dj en producer’. In bepaalde gevallen valt dat zeker…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Uzi Vert - "Space Cadet"

Lil Uzi Vert is een van de meest excentrieke en onvoorspelbare creatievelingen van hun generatie. De Amerikaanse artiest heeft in de loop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.