Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Megan Thee Stallion & Dua Lipa – “Sweetest Pie”


Megan Thee Stallion en Dua Lipa hebben zich de laatste jaren echt naar de top van hun eigen scene gestampt, de een als gedurfde kracht in de hedendaagse rapwereld, de ander als popprinses met haar Future Nostalgiaalbum, dat ook nog twee jaar na zijn release potten breekt. Een samenwerking tussen deze twee powervrouwen brengt dan ook hoge verwachtingen met zich mee. De voorbije week werden hier en daar al wat snippets gedeeld van het nummer, maar met de volledige release kunnen we wel degelijk bevestigen dat de samenwerking een geslaagde combinatie is, waar ze hun eigen muzikale werelden samensmelten tot een smakelijk vieruurtje. De nieuwe single is trouwens ook het eerste, zoete voorproefje van Megans tweede album.

Dua opent de deuren van hun suikerparadijs met een verleidelijk lichte popenergie die meteen de toon zet voor de rest van het nummer. De opgewekte bas voegt er al snel een serieuze brok energie aan toe en zet de uitdagende lyrics nog eens extra in de verf. Hot Girl Megan vuurt er vervolgens met haar sterke flow wat plezante oneliners in, waarmee ze naar goede gewoonte ook een vurige passie over het nummer heen sprinkelt. Teksten als ‘Wanna put his Nutty Buddy in my Fudge Round’ spreken daarbij wel voor zich. De glinsterende popsound van Dua en de uitdagende rap van Megan worden samen gemixt tot een speelse samenwerking vol vrouwelijke power, waarmee ze het beste in elkaar naar boven halen. Een verleidelijke hit in wording, als je het ons vraagt.

Megan staat binnenkort ook een paar keer in het voorprogramma van Dua’s grote Future Nostalgia-tour. Het ziet er dus naar uit dat we daar ook een eerste liveversie van “Sweetest Pie” geserveerd zullen krijgen.

Dua Lipa: Facebook / Instagram

Megan Thee Stallion: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "Nights in December"

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ASHWARYA - "Best Friend"

De Australisch-Indische zangeres ASHWARYA neemt voortaan zelf het touw in handen, want ze besloot om zonder label haar carrière verder in gang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna-Rose Clayton - "A+"

Niet zo heel lang geleden ging Anna-Rose Clayton nog door het leven als A.ROSE, maar tegenwoordig maakt de Nederlands-Britse gewoon muziek onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.