Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Megan Thee Stallion & Dua Lipa – “Sweetest Pie”


Megan Thee Stallion en Dua Lipa hebben zich de laatste jaren echt naar de top van hun eigen scene gestampt, de een als gedurfde kracht in de hedendaagse rapwereld, de ander als popprinses met haar Future Nostalgiaalbum, dat ook nog twee jaar na zijn release potten breekt. Een samenwerking tussen deze twee powervrouwen brengt dan ook hoge verwachtingen met zich mee. De voorbije week werden hier en daar al wat snippets gedeeld van het nummer, maar met de volledige release kunnen we wel degelijk bevestigen dat de samenwerking een geslaagde combinatie is, waar ze hun eigen muzikale werelden samensmelten tot een smakelijk vieruurtje. De nieuwe single is trouwens ook het eerste, zoete voorproefje van Megans tweede album.

Dua opent de deuren van hun suikerparadijs met een verleidelijk lichte popenergie die meteen de toon zet voor de rest van het nummer. De opgewekte bas voegt er al snel een serieuze brok energie aan toe en zet de uitdagende lyrics nog eens extra in de verf. Hot Girl Megan vuurt er vervolgens met haar sterke flow wat plezante oneliners in, waarmee ze naar goede gewoonte ook een vurige passie over het nummer heen sprinkelt. Teksten als ‘Wanna put his Nutty Buddy in my Fudge Round’ spreken daarbij wel voor zich. De glinsterende popsound van Dua en de uitdagende rap van Megan worden samen gemixt tot een speelse samenwerking vol vrouwelijke power, waarmee ze het beste in elkaar naar boven halen. Een verleidelijke hit in wording, als je het ons vraagt.

Megan staat binnenkort ook een paar keer in het voorprogramma van Dua’s grote Future Nostalgia-tour. Het ziet er dus naar uit dat we daar ook een eerste liveversie van “Sweetest Pie” geserveerd zullen krijgen.

Dua Lipa: Facebook / Instagram

Megan Thee Stallion: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Training Season"

Terwijl de naweeën van Future Nostalgia nog enige tijd nazinderden, bracht Dua Lipa afgelopen jaar slechts twee nummers uit. En toch mocht de Britse…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.