Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Them Witches – “Fall Into Place”

All Them Witches

Al sinds 2012 maakt de Amerikaanse band All Them Witches zeer veelzijdige muziek. Soms klinken de mannen als een oude bluesband, soms krijgen we keiharde hardrock voorgeschoteld, andere keren ontpoppen ze zich als een ambientproject. Voor de single “Fall Into Place” is dat laatste van toepassing.

De nieuwe single van de in Nashville opgerichte band klinkt als de soundtrack voor een moderne westernfilm. Het nummer wordt begeleid door drijvende gitaarlagen, terwijl zanger Charles Michael Parks, Jr. met zijn stem een nieuwe zwevende laag toevoegt.
De Amerikanen brengen in de loop van 2022 een single per maand uit. Die zullen dan, samen met een bonustrack, het album Baker’s Dozen vormen dat eind dit jaar moet verschijnen. Vorige maand brachten ze nog “Blacksnake Blues” uit, een bluesnummer pur sang dat elf minuten duurt.

Met “Fall Into Place” toont de Amerikaanse band nog maar eens zijn veelzijdigheid aan. Het nummer komt niet tot een climax, maar dat hoeft ook helemaal niet. All Them Witches is op dit moment aan het touren in de Verenigde Staten, maar komt daarna naar Europa. Op 26 oktober treedt de band op in de Trix in Antwerpen. Wij kijken er alvast naar uit!

FacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Them Witches - "Blacksnake Blues"

Furieuzer dan ooit, zo omschreven we de vorige langspeler van All Them Witches. Nothing as the Ideal is slechts anderhalf jaar oud,…
AlbumsRecensies

All Them Witches - Nothing as the Ideal (★★★★): Furieuzer dan ooit

Het is geen makkelijke opdracht om naar het bijvoeglijk naamwoord te zoeken dat de muziek van All Them Witches perfect omvat. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Them Witches - "Saturnine & Iron Jaw"

Het is altijd prettig nieuws wanneer All Them Witches een nieuwe single loslaat. Het is nog beter nieuws als ze een nieuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.