FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Erykah Badu, The Smile, The Chats en meer naar Down The Rabbit Hole 2022!

© CPU – Bert Savels

Het Nederlandse festival Down The Rabbit Hole laat nog eens van zich horen en dat met een flinke lading nieuwe namen. De uitverkochte editie van deze zomer oogde al bijzonder indrukwekkend met onder meer The War On Drugs, Moderat, Gorillaz en Phoebe Bridgers en daar voegen ze vandaag nog eens een reeks toppers aan toe. Aan de bovenkant wordt de line-up aangevuld met levende legende Erykah Badu en het nieuwe Radiohead-project The Smile, maar ook Britse hiphopper Loyle Carner en het Frans duo Polo & Pan maken deze zomer hun opwachting in Beuningen. Verder zullen ook Amyl and the Sniffers, Arooj Aftab, Avalon Emerson, The Chats, Colin Benders, Dub Inc., Greentea Peng, James BKS, Maribou State, Mezerg, Pongo, Santrofi, Self Esteem, Sleaford Mods, Steam Down en Tom Trago hun opwachting maken op Down The Rabbit Hole.

Lees alle uitgebreide info over het programma, de nieuwe broeierige buzzclub Rex én de vernieuwingen op het terrein op www.downtherabbithole.nl. Op een dagindeling zullen we nog even moeten wachten, maar hieronder vind je alvast een overzicht van alle aangekondigde namen:

1572 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 3): De laatste dag gedomineerd door vrouwen

De laatste dag van Down The Rabbit Hole was aangebroken. Niet iedereen was even fit meer, maar dat mag de pret niet…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 2): Nederland boven met een Brits sausje

De tweede dag van Down The Rabbit Hole ging van start onder een stralende zon net zoals de vorige dagen het geval…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.