Uitgelicht

Dansende Beren zoekt beretoffe collega’s!

Dansende Beren is in zijn zevenjarig bestaan uitgegroeid tot een van de grootste en meest relevante vrijwillige muzieksites van de Lage Landen, maar zoals je weet is genoeg nooit hélemaal genoeg. Daarom zijn we zoals altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste schrijvers, die een meerwaarde kunnen bieden aan onze site. Ben jij altijd de eerste die het volgende grote talent ontdekt? Of weet je misschien alles van een levende legende binnen de muziekwereld? Hanteer je daarnaast ook nog eens een vlotte pen? Of heb je gewoon een ambitie om meer te leren kennen over de muziekindustrie of muziekjournalistiek? Dan ben jij de geschikte kandidaat om ons beretoffe team te versterken!

Wat we je te bieden hebben:

  • Een tof team met vrijwilligers en vrienden waarin ook jij je eigen stem mag laten horen.
  • Gratis tickets voor concerten en festivals in ruil voor een recensie. Amai, wat een deal!
  • De kans om je muzikale kennis te verrijken.
  • Als eerste de nieuwste releases horen in ruil voor, jawel, een recensie!
  • Interviews met je favoriete (of minder favoriete) bands. Zo deden we al interviews met o.a. Phoebe BridgersFranz Ferdinand, Bazart en nog veel meer!
  • Een plek waar je op je eigen tempo kan werken. Veel ervaring is niet vereist, we willen dat je als (beginnend) muziekjournalist jezelf kan ontplooien bij ons.

Dansende Beren heeft dus voor ieder wat wils, gaande van concert- en albumrecensies, korte nieuwsberichten over singles en muzieknieuwtjes tot volledige festivalverslagen. Heb jij misschien nieuwe ideeën of een uitstekend concept rond muzieknieuws waar we nog geen aandacht aan besteedden? Aarzel dan niet om ons te contacteren, want wie weet is er wel ruimte om jouw idee tot in de puntjes uit te werken.

Is artikels schrijven niet helemaal je ding, maar schuilt er wel een ware taalfreak in jou? Dan zou je zomaar eens de missende schakel in ons eindredactieteam kunnen zijn. Met onze stijlbijbel in de hand zorg jij ervoor dat artikels foutloos online verschijnen. Heb je oog voor sociale media? Ook daar kunnen we wel wat hulp gebruiken. Heb jij leuke ideeën om het engagement op onze sociale kanalen te verhogen? Ben je goed in het maken van aantrekkelijke visuals? Ben jij degene die een ware huisstijl voor al onze socials kan en wil uitbouwen? Verras ons met originele content!

Last but not least groeit onze site ook stevig door in Nederland. We zouden het dan ook heel leuk vinden om ons team wat internationaler te maken en zo nog beter op de hoogte te zijn van wat er gaande is bij onze noorderburen. Lijkt het je dus wat om voor de leukste (en binnenkort misschien wel grootste) muziekblog der Lage Landen te schrijven? Contacteer ons dan zeker!

Dansende Beren is dus met andere woorden dé plek om je als muziekliefhebber helemaal uit te leven, dus waar wacht je nog op?

Interesse? Stuur een mailtje naar beir@dansendeberen.be met een korte motivatie en enkele van je favoriete bands en wie weet ben jij de volgende die dit artikel schrijft.

1750 posts

About author
't is oke.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.