Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar – “Bleach”

Isaac Dunbar is nog steeds maar achttien, maar zijn visie is helder en duidelijk: hij wilt een popster worden voor gen Z. Inmiddels heeft de jonge artiest al drie ep’s op zijn cv staan en ontplooide hij zijn muzikale wereld op verschillende manieren. Vorig jaar verhuisde de zanger naar New York, de thuisstad van zijn grote idool Lady Gaga, en groeit de tiener nu uit tot een ambitieuze, jonge man. Zijn eerste single sinds de zomer van 2021 geeft ons alvast het gevoel dat hij nog vastberadener is geworden.

“BLEACH” is een nummer met een spannende opbouw waarin we een zeer zelfzekere artiest horen. De single start zeer theatraal waarna ze openbreekt tot een iets dynamischer popdeuntje en je vervolgens nog iets meer bij het nekvel grijpt doordat Isaac duidelijk op een climax afstevent. De euforie in de refreinen wordt versterkt door de meerstemmige zang en wordt net voor het laatste refrein nog eens doorbroken door een zeer creatieve strofe. Isaac Dunbar is niet bang om zichzelf volop te smijten in zijn muziek en laat de grenzen van popmuziek nog wat meer vervagen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1716 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "Tainted Love"

De 19-jarige Isaac Dunbar is geen klassieke popster in wording. Geïnspireerd door de flamboyante popwereld van idool Lady Gaga, ging Dunbar zelf…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "intimate moments"

Als zoon van een Libanese vader en een Italiaanse moeder groeide Isaac Dunbar op in het grote Amerika. Een plek waar dromen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "comme des garçons (like the boys)"

Isaac Dunbar heeft het nooit makkelijk gehad. Als zoon van een Libanese vader en Italiaanse moeder had hij het moeilijk om zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.