Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar – “comme des garçons (like the boys)”

Isaac Dunbar heeft het nooit makkelijk gehad. Als zoon van een Libanese vader en Italiaanse moeder had hij het moeilijk om zijn geaardheid te uiten. Gelukkig vond hij een manier om dat te doen binnen de muziek. Hij keek van kleins af aan op naar Lady Gaga, en maakt nu dezelfde flamboyante soort pop. Met hitjes als “cologne” en “pharmacy” wist hij door te breken en werd zijn eerste ep balloons don’t float here een relatief succes. Een jaar na die plaat is hij dus al terug, want volgende week komt met isaac’s insect ep een nieuwe plaat uit. Daar kregen we ondertussen al heel wat singles van te horen, en “comme des garçons (like the boys)” is het laatste voorsmaakje dat we voorgeschoteld krijgen. Extra pluspunt: BBC Radio 1 tipte hem al als Best New Pop dit jaar.

Om met de deur in huis te vallen; op zijn nieuwste single slaat Isaac de bal redelijk mis. Muzikaal klinkt het nummer plat en vooral overgeproducet. Er zijn te veel synths en alles komt een beetje geforceerd over. Het lijkt zelfs alsof de jongeman té hard op Lady Gaga wilt lijken. Tekstueel wil hij wel een belangrijke boodschap vertellen. Isaac zingt over hoe hij zich nergens echt thuis voelt. Hij wil wel bij ‘de jongens’ horen, maar toch ook weer niet helemaal. Vocaal toont hij zeker en vast wat hij allemaal in huis heeft, maar het nummer in z’n geheel klinkt net wat te voorspelbaar en gepolijst. Het is dan ook wel het minste nummer dat we al te horen kregen van zijn aankomende ep, dus er is geen man over boord.

isaac’s insect ep verschijnt op 9 april.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "Tainted Love"

De 19-jarige Isaac Dunbar is geen klassieke popster in wording. Geïnspireerd door de flamboyante popwereld van idool Lady Gaga, ging Dunbar zelf…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "Bleach"

Isaac Dunbar is nog steeds maar achttien, maar zijn visie is helder en duidelijk: hij wilt een popster worden voor gen Z….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "intimate moments"

Als zoon van een Libanese vader en een Italiaanse moeder groeide Isaac Dunbar op in het grote Amerika. Een plek waar dromen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.