Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar – “intimate moments”

Als zoon van een Libanese vader en een Italiaanse moeder groeide Isaac Dunbar op in het grote Amerika. Een plek waar dromen echt werkelijkheid worden, zo blijkt, want de jonge zanger heeft in muziek een antwoord op al zijn problemen gevonden. Het klinkt bijna sprookjesachtig, maar hij maakt het uiteindelijk wel allemaal waar. Nadat Isaac vorig jaar doorbrak met zijn debuut-ep balloons don’t float here, volgde er dit jaar meteen nog een ep. Met isaac’s insects wist hij weliswaar niet meteen opnieuw zo’n groot succes te behalen, maar niet geschoten is altijd mis.

Het nummer dat vandaag het levenslicht zag, heet “intimate moments” en klinkt eigenlijk helemaal zoals de titel doet vermoeden. Een dramatische popsong met een tikkeltje intimiteit: niks mis mee, maar ook niks nieuws onder de zon. Met een lichte, vrolijke beat komen we traag op gang. Toch is het vooral Isaac zelf die de nodige emotie met zich meebrengt. Dat, en de begeleidende strijkers natuurlijk. Ondanks dat de single heel dramatisch klinkt, worden we toch niet van onze sokken geblazen. De uithalen die de jongeman doet, mogen er vast en zeker zijn en ook het totaalplaatje klopt, maar toch blijven we nog een beetje op onze honger zitten. Leuk nummertje, maar zo zijn er zoveel.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "Tainted Love"

De 19-jarige Isaac Dunbar is geen klassieke popster in wording. Geïnspireerd door de flamboyante popwereld van idool Lady Gaga, ging Dunbar zelf…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "Bleach"

Isaac Dunbar is nog steeds maar achttien, maar zijn visie is helder en duidelijk: hij wilt een popster worden voor gen Z….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Dunbar - "comme des garçons (like the boys)"

Isaac Dunbar heeft het nooit makkelijk gehad. Als zoon van een Libanese vader en Italiaanse moeder had hij het moeilijk om zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.