Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROLE MODEL – “if jesus saves, she’s my type”

Sinds 2017 entertaint ROLE MODEL, geboren als Tucker Pillsbury, ons met euforische indiepop. De 23-jarige zanger maakt al een aantal jaar muziek, maar het was alweer een tijdje geleden dat we van hem hoorde. Vorig jaar bracht hij nog singles als “death wish” en het succesvolle “forever&more” uit, maar daar stopte het dan ook. Het was vooral zijn debuut-ep our little angel die hem in de schijnwerpers zette. Tot heden was er geen sprake van een album, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Samen met zijn nieuwste single kondigt Tucker zijn debuutalbum Rx aan. Dat komt er sneller dan verwacht, op 8 april om precies te zien. Ook de nummers die we op de plaat mogen verwachten maakte hij al bekend. Om het wachten tot april te vergemakkelijken, verrast hij ons nu met “if jesus saves, she’s my type”.

Dat ROLE MODEL verliefd is, valt niet over te twijfelen. Zijn laatste singles zijn een hoop liefdesbrieven gericht naar Emma Chamberlain, die zichzelf duidelijk gelukkig mag prijzen. Valentijn is net voorbij, maar door Tucker voelt het nog steeds alsof het  14 februari is, want ook “if jesus saves, she’s my type” is weer zo’n ode aan de liefde. Vergeleken met vorig werk is dit een van zijn rustigste nummers. De aanstekelijke beat brengt wat tempo, maar zijn stem houdt kalmte in het lied. We kunnen niet ontkennen dat we iets meer hadden verwacht, iets meer van zijn eerder getoonde enthousiasme, maar het zet wel de toon voor zijn album. Het laat nu ook duidelijk zien dat hij niet bang is om te experimenteren en nieuwe kanten van zichzelf te laten zien. Nu is het in spanning afwachten tot 8 april, wanneer we zijn langverwachte debuutplaat Rx te horen krijgen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROLE MODEL - "a little more time"

We kunnen niet meer ontkennen dat TikTok dé nieuwe broedplaats is voor muziek. Ontzettend veel artiesten vinden hun doorbraak via het TikTok,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROLE MODEL - "cross your mind"

Als er iets is dat afgelopen editie van Pukkelpop kenmerkte, was dat wel de hoeveelheid artiesten op de affiche die hun bekendheid…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.