Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROLE MODEL – “cross your mind”

Als er iets is dat afgelopen editie van Pukkelpop kenmerkte, was dat wel de hoeveelheid artiesten op de affiche die hun bekendheid vergaard heeft via TikTok. Sommigen van deze TikTok-sterren lieten daar zien dat sommige hypes beter beperkt kunnen blijven tot bepaalde krochten van het internet, terwijl anderen ons juist wisten te verrassen door hun online succes te vertalen naar een live setting. Iemand die daar in slaagde is de Amerikaanse ROLE MODEL. Tucker Pillsbury, zoals de indiepopzanger in het echt heet, stond afgelopen weekend nog in een afgeladen Backyard in Kiewit met een verrassend puike set. Daarmee wist hij niet alleen zijn al bestaande fans te plezieren, maar de zanger wierf ook nieuwe fans mee. Die fans verwent hij nu nog eens door zijn nieuwste single, “cross your mind”, erop af te vuren!

Laten we eerlijk wezen, voor baanbrekende en genreoverstijgende muziek met diepgaande, poëtische teksten moeten we niet aan het adres van ROLE MODEL zijn. “cross your mind” is in geen enkele manier iets dat we nog nooit eerder gehoord hebben en verre van een gelaagd muzikaal meesterwerk dat complexe thema’s aankaart. Wat “cross your mind” wél is, is een prima indiepopliedje. ROLE MODEL brengt ons een mierzoete ode aan zijn vriendinnetje waarvan de singles onder ons bijna jaloers van zouden worden en doet dit tegen een soundtrack van catchy gitaar- en drumwerk. Van “cross your mind” worden wij behoorlijk vrolijk, en we denken dat we dit lied tijdens deze laatste zomerweken nog veel zullen meezingen!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

265 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROLE MODEL - "Deeply Still In Love"

Tucker Pillsbury, beter bekend als ROLE MODEL, weet ons al sinds 2017 te bekoren met zijn aanstekelijke indiepop. De 26-jarige Amerikaan heeft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROLE MODEL - "a little more time"

We kunnen niet meer ontkennen dat TikTok dé nieuwe broedplaats is voor muziek. Ontzettend veel artiesten vinden hun doorbraak via het TikTok,…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.