Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROLE MODEL – “forever&more”

ROLE MODEL, geboren als Tucker Pillsbury, staat bekend om het verwerken van donkere, oprechte thema’s als depressie, roken, liefdesverdriet enzovoort in zijn aanstekelijke muziek. Op zijn nieuwste nummer blijkt dit echter niet het geval te zijn. “forever&more” is in tegenspraak met zijn typische perspectief en benadert het leven en de liefde met een misschien iets te optimistische blik. Hoe dan ook blijft hij wel trouw aan zijn genre van alternatieve pop en blijft hij zijn authenticiteit in het schrijven van nummers bewaren zoals we gewoon zijn van Tucker. “forever&more” volgt zijn ep Our Little Angel op, en zou afkomstig zijn van het debuutalbum waar hij het laatste jaar hard aan heeft zitten werken.

Waar er een hoop melancholie verwacht werd op “forever&more”, doet ROLE MODEL ons verbazen met een van zijn meest positieve nummers tot nu toe. Hij heeft nog nooit zo gelukkig geklonken als op deze single. Waar de liefde al niet goed voor is. De gitaarintro doet al uitkijken naar de rest van het nummer en terecht want het is een heerlijk zomers lied. Hij beschrijft een reis van verliefdheid, geïnspireerd op zijn eigen relatie met YouTubester Emma Chamberlain. De onschuldige en liefhebbende tekst wordt ondersteund door een vrolijke melodie die ons zijn geluk en enthousiasme laat voelen. De emotioneel zware teksten achterwege laten, leverde een goed nummer op dat zeker doet uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

67 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

ROLE MODEL - our little angel (★★★): Voorzichtige stap richting een debuutalbum

Tucker Pillsbury, ook wel bekend als ROLE MODEL, is een artiest die we zeker in de gaten moeten houden. De 23-jarige zanger…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (20 juli - 26 juli)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.