Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 347aidan – “BAD KIDS”

347aidan is nog lang niet uitgedanst in zijn kamer. Met amper zeventien lentes achter de kiezen veroverde de Amerikaanse tiener miljoenen harten op TikTok met zijn onalledaagse mix van pop en hiphop op “DANCING IN MY ROOM”. Ondanks het vluchtig succes dat normaal gezien gepaard gaat met het populaire filmpjesplatform is 347aidan er in geslaagd om zijn momentum te behouden en zelfs uit te bouwen. Nummers als “MEMORIES!”, “IDWK” en “WHEN THE DEVIL CRIES” sloegen aan en verzamelden samen intussen ook alweer tientallen miljoenen streams en views. Inmiddels is 347aidan negentien en blijft hij toffe nummers uitbrengen, zoals nu het gloednieuwe “BAD KIDS”.

Dat 347aidan een van de authentiekste artiesten van zijn generatie is, bewijst hij met “BAD KIDS” nog maar eens. Het hapklare nummer duurt nog geen twee minuten, maar langer heeft de Amerikaanse tiener ook niet nodig om ons opnieuw met verstomming te slagen. De impulsieve en expressieve cocktail aan verschillende genres gaat op “BAD KIDS” even goed binnen als een mojito, met het verschil dat we van het schepsel van 347aidan de dag erna geen hoofdpijn krijgen. De markante punky zangstijl van 347aidan springt natuurlijk ook weer in het oor en zorgt voor een goede energie op “BAD KIDS”.

Op vrijdag 6 mei speelt 347aidan zijn eerste Belgische concert ooit tijdens Les Nuits Botanique in Brussel.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

1871 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

347aidan & Balming Tiger @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Voor iedereen een microfoon!

Terwijl alle rockers van het land zich begaven naar de Brusselse Kruidtuin, gingen wij gisterenavond binnen in de Botanique snuisteren. Daar speelden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles 347aidan - "TROUBLE" & "MEMORIES!"

Met amper zeventien jaar veroverde hij heel TikTok met zijn catchy “Dancing in My Room“, maar 347aidan is geen eendagsvlieg. De Canadees…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 347aidan & Kenny Beats - "IDWK"

Amper zeventien jaar is hij, maar 347aidan is nu al een van de grootste beloftes in de muziekwereld. Met een resem nummers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.