Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tinashe – “Naturally”

Amerikaanse artiest Tinashe is voor een leven als entertainer in de wieg gelegd. Ze acteerde vroeger al in The Polar Express en de serie Two and a Half Men, maar vooral op muzikaal vlak trekte zij onze aandacht. Ze werd beroemd met haar bijdrage aan Snakehips “All My Friends” en werkte nog samen met Britney Spears en Iggy Azalea. Sinds 2019 stelt Tinashe het prima zonder groot label en brengt ze al haar muziek onafhankelijk uit. Zo verscheen vorig jaar haar vijfde studioalbum 333 met een deluxeversie aan de horizon. Gloednieuwe single “Naturally” zal daar alvast op terug te vinden zijn.

Naar goede gewoonte is “Naturally” een zeer fijne track. De muziek van Tinashe herken je meteen aan haar zwoele stem en een goede portie beats. Ze balanceert altijd tussen meeslepende ritmes en dromerige melodieën en zo is het dan ook op “Naturally”. Op rustige r&b uit de zangeres haar gevoelens en smeekt ze een ex om terug bij haar te komen. We weten niet wat er tussen de twee is gebeurd, maar hoe kan je nee zeggen als iemand het je op zo’n mooie manier vraagt? Daarnaast is het vandaag Valentijn. Meer redenen hebben wij niet nodig om op de uitnodiging van Tinashe in te gaan, en we kijken alvast uit naar die deluxeversie!

333 (Deluxe) verschijnt 3 maart.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snakehips & Tinashe - "Who's Gonna Love You Tonight"

Snakehips maakt al sinds 2012 muziek, maar vierde zijn doorbraak pas in 2015 met het wereldgekende “All My Friends” met Tinashe. Sindsdien…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "New To You" (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.