Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ibeyi – “Sister 2 Sister”

© CPU – Bert Savels

De tweelingzussen Kaindé en Naomi Diaz vormen samen het muzikale duo Ibeyi, wat letterlijk tweeling betekent in het Yoruba. Met hun gelijknamige debuutalbum uit 2015 zetten ze met nummers als “River” en “Stranger/Lover” meteen hun naam op de kaart. Hierbij combineerden ze hun samenzang met traditionele Cubaanse percussie wat zorgde voor een unieke en soulvolle sound. Sinds de release van vorige single “Made Of Gold” hing het al in de lucht, maar met “Sister 2 Sister” bevestigt Ibeyi de komst van een derde album Spell 31. dat uitkomt op 6 mei.

Het is duidelijk dat de zussen tijdens hun afwezige periode verder hebben gewerkt aan hun typische Ibeyi-sound. Aan de basis horen we nog steeds de Cubaanse percussie in combinatie met de samenzang, maar daarbovenop verschijnt in dit nummer een opzwepende laag van bassen en elektronica. Toch slagen ze erin om hun warme sound te behouden op een track waarbij je niet kan blijven stilstaan. “Sister 2 Sister” heeft ons alleszins razend benieuwd gemaakt naar wat Spell 31. nog allemaal te bieden heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 3): Lekker blijven hangen

Het was mooi weer op de zaterdag, zo mooi dat de organisatie tegen de avond zelfs het bordje uitverkocht mocht bovenhalen. De…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ibeyi - Spell 31 (★★★): Eclectische verderzetting

In 2016 zaten ze samen met Zendaya aan de zijde van Beyoncé op een trap tijdens dier laatste befaamde Lemonde visual album,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ibeyi - "Lavender & Red Roses" (feat. Jorja Smith)

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar sinds enkele weken is Ibeyi helemaal terug van weggeweest. Het muzikale project van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.