Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ibeyi – “Lavender & Red Roses” (feat. Jorja Smith)

© CPU – Bert Savels

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar sinds enkele weken is Ibeyi helemaal terug van weggeweest. Het muzikale project van tweelingzussen Lisa-Kaindé en Naomi Diaz gooide met het zelfgetitelde debuutalbum en het daaropvolgende Ash al hoge ogen, maar de zussen verdwenen daarna wat meer naar de achtergrond. Nu zit er dus een derde langspeler aan te komen, die begin mei het levenslicht zal zien. Na een blik op de tracklist, lijkt ook Spell 31 al veelbelovend, want zo duiken er samenwerkingen op met onder andere Pa Salieu, BERWYN en Jorja Smith. Wat die laatste ervan bakt, komen we vandaag te weten met “Lavender & Red Roses”.

De samenwerking tussen de dames klinkt eigenlijk perfect zoals je zou verwachten. Het nummer baadt in een badje van donkere beats, met daarbovenop heel wat soul- en r&b-invloeden. “Lavender & Red Roses” klokt net onder de drie minuten af, en echt groots binnenkomen doet het nummer nooit, maar de track blinkt wél uit in zijn sfeervorming. De samenzang tussen de zusjes en Jorja Smith klinkt als yin en yang, en ook de begeleidende instrumentatie brengt je in een rustige trance. Eentje om bij weg te dromen in het zonnetje dus, die nieuwe single van Ibeyi. En ook dat hebben we eens graag.

Spell 31 verschijnt op 6 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1634 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 3): Lekker blijven hangen

Het was mooi weer op de zaterdag, zo mooi dat de organisatie tegen de avond zelfs het bordje uitverkocht mocht bovenhalen. De…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.