Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Spence – “I Know You Know Me” (feat. Matt Berninger)

Caroline Spence uit Nashville heeft al vier albums op haar palmares en het ziet er naar uit dat er dit jaar een vijfde aan zal worden toegevoegd. Sinds de release van haar plaat Mint Condition in 2019, bracht de singer-songwriter een tweetal fijne singles uit, maar sinds 2020 was het weer stil rond de zangeres. Dit jaar zou daar verandering in komen met een gloednieuw album, maar eerst krijgen we een single samen met Matt Berninger. De zanger van The National leende zijn stem aan “I Know You Know Me”, een nummer dat volgens Spence op de plaat zonder zijn vocals te horen zal zijn, maar ook een nummer waarop ze wist dat een duet mogelijk was. Het resultaat is alleszins wondermooi.

Een simpele gitaar, meer is er niet nodig om je meteen in het verhaal mee te slepen. De breekbare vocals van Caroline Spence verwelkomen je als een lekkere kop chocomelk op een miezerige ochtend. Als de warme vocals van onze brombeer Matt Berninger er dan nog eens bijkomen, is het plaatje volledig. Hij omarmt je als een zacht dekentje op een koude ochtend voor het haardvuur en de combinatie van het dekentje en de chocomelk bij een haardvuur is iets wat deze single zo hartverwarmend maakt. De instrumentatie bloeit ook heel subtiel open met strijkers en dat maakt van deze song iets magisch.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3393 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Spence – “Clean Getaway”

Hoewel de Amerikaanse singer-songwriter Caroline Spence normaal gesproken veel van haar tijd op de weg doorbrengt – een levensstijl die niet veel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The National - "Somebody Desperate"

Als er nieuwe muziek van The National verschijnt, dan krijgt ons hart het toch altijd wat warmer. Het laatste wapenfeit van de…
AlbumsRecensies

Julia Stone - Sixty Summers (★★★½): Wazige liefde, besprenkeld met glitter

Julia Stone. Onlosmakelijk verbonden met muzikale partner in crime Angus, fulltime indiefolkhartjesverwarmster en in bijberoep nog eens de Australische spin-off van Aphrodite….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.