Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Intergalactic Lovers – “Lost”

© CPU – Leni Sonck

De comeback van Intergalactic Lovers is ondertussen al een half jaartje aan de gang en we moeten zeggen, de band rond Lara Chedraoui heeft ons allerminst teleurgesteld. Naast enkele fantastische concerten, kregen we ook een paar nieuwe singles. Terwijl “Bobbi” zich zowat instant een klassieker binnen het oeuvre van de band kon noemen, wist “Crushing” ons dan weer moeiteloos te betoveren. Al dat nieuwe materiaal zal nu binnen een dikke twee weken samenkomen op de vierde plaat van de Lovers: Liquid Love. Nog voor we dat album in z’n geheel mogen horen, lost het viertal vandaag met “Lost” weer een ijzersterke single, die ons overigens ook al op het podium wist te overtuigen.

Het zou ons met andere woorden niet verbazen als ook de nieuwste creatie van Intergalactic Lovers uitgroeit tot een publiekslieveling. Zonder dat de track ooit echt groots losbreekt, zit er wel een zekere schwung in het nummer die je van begin tot eind vasthoudt. Een bijzonder zwoele baslijn doet de discobal al snel naar beneden zakken, waarna de refreinen je definitief over de streep trekken. Met wat aanvullende elektronica en de warme stem van Chedraoui als lichtjes, vind je al snel je weg in de duisternis. Meezingen is dan ook zeker een optie, gezien het nummer zich na enkele luisterbeurten meteen in je geheugen heeft genesteld. Intergalactic Lovers lijkt met andere woorden in bloedvorm, waardoor wij reikhalzend uitkijken naar de release van dat nieuwe album!

Liquid Love verschijnt op 18 februari. Op 10 maart staat de band in een uitverkochte De Roma.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1625 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het viseuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Intergalactic Lovers @ Ancienne Belgique (AB): Vroegtijdig kerstcadeau

Voor heel wat bands nadert – net als voor de gewone stervelingen – het eindejaar. En dat betekent steevast een ‘laatste concert…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste Belgische albums van 2022

Na enkele jaren die in het teken stonden van het coronavirus, kon het Belgische muzieklandschap zichzelf eindelijk terug rechttrekken met een ietwat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.