Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Intergalactic Lovers – “Lost”

© CPU – Leni Sonck

De comeback van Intergalactic Lovers is ondertussen al een half jaartje aan de gang en we moeten zeggen, de band rond Lara Chedraoui heeft ons allerminst teleurgesteld. Naast enkele fantastische concerten, kregen we ook een paar nieuwe singles. Terwijl “Bobbi” zich zowat instant een klassieker binnen het oeuvre van de band kon noemen, wist “Crushing” ons dan weer moeiteloos te betoveren. Al dat nieuwe materiaal zal nu binnen een dikke twee weken samenkomen op de vierde plaat van de Lovers: Liquid Love. Nog voor we dat album in z’n geheel mogen horen, lost het viertal vandaag met “Lost” weer een ijzersterke single, die ons overigens ook al op het podium wist te overtuigen.

Het zou ons met andere woorden niet verbazen als ook de nieuwste creatie van Intergalactic Lovers uitgroeit tot een publiekslieveling. Zonder dat de track ooit echt groots losbreekt, zit er wel een zekere schwung in het nummer die je van begin tot eind vasthoudt. Een bijzonder zwoele baslijn doet de discobal al snel naar beneden zakken, waarna de refreinen je definitief over de streep trekken. Met wat aanvullende elektronica en de warme stem van Chedraoui als lichtjes, vind je al snel je weg in de duisternis. Meezingen is dan ook zeker een optie, gezien het nummer zich na enkele luisterbeurten meteen in je geheugen heeft genesteld. Intergalactic Lovers lijkt met andere woorden in bloedvorm, waardoor wij reikhalzend uitkijken naar de release van dat nieuwe album!

Liquid Love verschijnt op 18 februari. Op 10 maart staat de band in een uitverkochte De Roma.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

TW Classic XL 2022: Het feest van de vrijheid

TW Classic is al jarenlang een vaste waarde in het Belgische festivallandschap en focust zich keer op keer op een iets ouder…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock kondigt eerste namen aan met o.a. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Circa Waves

Eén van de weinige festivals die ook in 2021 plaatsvond, was Crammerock. Het festival in Stekene had toen zelfs een line-up met…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Foals, Intergalactic Lovers, Mitski en meer vervoegen line-up van Rock Werchter Encore 2022!

Rock Werchter beloofde een encore en die krijgen we ook op 26 juni. Het eenmalige eendagsfestival op de heilige Werchter weide kondigde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.