Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Intergalactic Lovers – “Lost”

© CPU – Leni Sonck

De comeback van Intergalactic Lovers is ondertussen al een half jaartje aan de gang en we moeten zeggen, de band rond Lara Chedraoui heeft ons allerminst teleurgesteld. Naast enkele fantastische concerten, kregen we ook een paar nieuwe singles. Terwijl “Bobbi” zich zowat instant een klassieker binnen het oeuvre van de band kon noemen, wist “Crushing” ons dan weer moeiteloos te betoveren. Al dat nieuwe materiaal zal nu binnen een dikke twee weken samenkomen op de vierde plaat van de Lovers: Liquid Love. Nog voor we dat album in z’n geheel mogen horen, lost het viertal vandaag met “Lost” weer een ijzersterke single, die ons overigens ook al op het podium wist te overtuigen.

Het zou ons met andere woorden niet verbazen als ook de nieuwste creatie van Intergalactic Lovers uitgroeit tot een publiekslieveling. Zonder dat de track ooit echt groots losbreekt, zit er wel een zekere schwung in het nummer die je van begin tot eind vasthoudt. Een bijzonder zwoele baslijn doet de discobal al snel naar beneden zakken, waarna de refreinen je definitief over de streep trekken. Met wat aanvullende elektronica en de warme stem van Chedraoui als lichtjes, vind je al snel je weg in de duisternis. Meezingen is dan ook zeker een optie, gezien het nummer zich na enkele luisterbeurten meteen in je geheugen heeft genesteld. Intergalactic Lovers lijkt met andere woorden in bloedvorm, waardoor wij reikhalzend uitkijken naar de release van dat nieuwe album!

Liquid Love verschijnt op 18 februari. Op 10 maart staat de band in een uitverkochte De Roma.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2178 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Soccer Mommy - "Lost"

Soccer Mommy is het soort artiest dat de deur naar een doorbraak van bij haar debuutplaat in 2018 meteen open leek te…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Live /s Live kondigt Sheryl Crow, Passenger en meer aan!

Live /s Live is een relatief nieuw festival in ons landschap, dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt en dat voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon - "LosT"

Begin maart brak Bring Me The Horizon de Lotto Arena af en bewees het dat het meer is dan zomaar een rockband….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.