Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Faim – “The Hills”

Nog geen drie maanden na de release van hun vorige nummer “Ease My Mind”, brengt de Australische groep The Faim alweer een nieuw nummer uit. Zowel “The Hills” als het vorige nummer zullen op hun nieuwe, en tot nog toe onbenoemde, album staan dat later dit jaar zal uitkomen. Voor de relatief nieuwe groep wordt dat het tweede album van hun carrière.

Muziekliefhebbers die wel eens graag een goede gitaar horen, zullen dit nummer zeker smaken. Zanger Josh Raven, wiens stem gelijkaardig is aan die van Brendon Urie, zingt over een plek waar hij even op adem kan komen. “The Hills” verwijst dan ook naar de Perth Hills in Australië, verklaart tekstschrijver Samuel Tye in een interview. De groep wil met dit nummer mensen helpen een plek voor zichzelf te vinden waar ze tot rust kunnen komen. Ze zingen over hun angsten en bezorgdheden en dat levert een krachtig nummer op.

Een goede gitaar, een krachtige boodschap en inspiratie vanuit hun thuisstad zijn de ingrediënten van dit geslaagde nummer van The Faim. Hopelijk komen we binnenkort meer te weten over het aankomende album van de band. The Faim zal ook in België te zien zijn op zaterdag 2 juli op Rock Werchter.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Amazons - "Bloodrush"

De rockers van The Amazons storten zich weer volop in de muziek dit jaar. Ze vergezelden om te beginnen Royal Blood op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Hot Chili Peppers - "Not The One"

Red Hot Chili Peppers heeft de laatste jaren wat meer tijd nodig om met nieuw materiaal op de proppen te komen, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Afghan Whigs - "I'll Make You See God"

Na vijf jaar stilte is het eindelijk zover. The Afghan Whigs, rockband uit Cincinnati, brengt een nieuwe single uit en dat voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.