Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Faim – “Beautiful Drama”

Vrijdag brengt het Australische viertal The Faim hun eerste album op de markt en daar kregen we vandaag nog een laatste voorsmaakje van. De vier leerden elkaar kennen op school in Perth en ontdekten al snel dat ze eenzelfde muzikale smaak hadden en dus vormden ze de band The Faim. Hun carrière kwam in 2016 in een stroomversnelling toen producer John Feldmann (producer van Blink-182, Disturbed en Good Charlotte) hen ontdekte en naar Los Angeles bracht. In 2018 bracht de Australische band een ep uit en mochten ze onder andere in het voorprogramma van Against The Current spelen. Vandaag lost The Faim een vierde en laatste voorsmaakje voor State of Mind verschijnt.

“Beautiful Drama” gaat al heel lang mee in de liveshow en groeide daar al uit tot een fanfavoriet. Het nummer heeft een geleidelijke opbouw dat leidt tot een meeslepend en catchy refrein. “Beautiful Drama” is een nummer dat gaat over een (moeilijke) liefde en de drama die daaraan is gekoppeld. Tijdens het refrein mag de gitaar wat meer op de voorgrond treden en dat zorgt voor de gekende bombast. Het krachtige stemgeluid van Josh Raven en de manier waarop “Beautiful Drama” gezongen wordt, geeft het nummer de nodige punch en energie. The Faim-fans moeten nu nog maar enkele dagen geduld hebben vooraleer dat eerste album verschijnt, maar met de nieuwe single zijn ze nu wel nog even zoet.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 september 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief