Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Freddie Konings & King B – “Werk”

Freddie Konings

De veelzijdige rapper Freddie Konings uit Antwerpen laat er geen gras over groeien. Dat is inmiddels meer dan duidelijk. Konings werd in december nog veroordeeld tot een gevangenisstraf van 8 maanden en een geldboete van 8.000 euro voor het verkopen van cannabis in 2018. Dat houdt hem echter niet tegen om nieuwe muziek uit te brengen. In 2020 was de Belgisch-Liberiaanse artiest nog goed voor drie albums. Vorig jaar kwam zijn vierde album Dudas uit. Freddie is al een tijdje een van de sterkhouders onder de Belgische rappers. Ook dit jaar blijkt hij niet uitgerapt te zijn. Het bewijs: een gloednieuwe single “Werk”.

De teksten van Freddie Konings vloeien voort uit ervaringen uit zijn eigen leven, wat resulteert in een stroomversnelling aan oprechte bars. Ook bij zijn nieuwe single merken we die mentaliteit. Hij werkte hiervoor samen met King B, een iets minder bekende naam die nu ook zijn debuut in de muziek lijkt te maken. De beat, die niet echt uitblinkt, biedt toch de basis voor een goed refrein en enkele sterke strofes van Freddie Konings en King B. De single doet zeker niet onder voor zijn vorige projecten.

Freddie Konings is erop gebrand de Belgische rap naar een hoger niveau te tillen. Dat heeft hij al meermaals bewezen. We zijn in elk geval benieuwd wat hij in 2022 nog allemaal in petto heeft.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Freddie Konings – “Control Freak”

Een harde werker is hij wel, de Belgisch-Liberiaanse rapper Freddie Konings. Sinds 2020 kunnen zijn fans jaarlijks een volledig album en een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single De Jeugd Van Tegenwoordig - “Ze Is Pas Net Begonnen (Leerstage/Werkstage)”

Het is bijna vijf jaar geleden dat we van De Jeugd Van Tegenwoordig nog eens een nieuwe single kregen. Althans als we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.