Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “FOMO”

© CPU – Cédric Depraetere

Luka Cruysberghs is voor velen onder ons al lang geen onbekende meer. Na een killerpassage in The Voice, waar ze haast moeiteloos de eerste plek wegkaapte in 2017, was de Leuvense singer-songwriter twee jaar lang de frontvrouw van Hooverphonic. Haar tijd bij de band gaf haar de kans om te groeien als muzikante en in 2021 ging ze succesvol de solotoer op. Na in datzelfde jaar debuutsingle “Not Too Late” op ons los te laten, is het tijd voor nieuwe muziek.

“FOMO” is Luka’s tweede single en meteen een voorbode van haar eerste ep, die dit jaar uitkomt. Het nummer gaat over fear of missing out, en hoe social media die angst keihard in de hand werken. De single begint met een piano-synthsample die al snel plaats maakt voor een opzwepende beat en de stem van Luka. De dynamiek zit perfect, het nummer is enorm catchy en wanneer de drums invallen, is stilzitten zelfs voor de stijfste hark echt geen optie meer. Op “FOMO” laat Cruysberghs een volwassen sound horen en merk je als luisteraar duidelijk dat ze weet waar ze naartoe wil. De single is indrukwekkend en smaakt naar meer. Onze voorspelling? Die ep gaat potten breken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oproer - We’re All Late Tonight (★★★★): Onstuimig mikken op benen én hoofd

Het verhaal van de Aalsters-Gentse band Oproer raakte begin 2023 in een stroomversnelling. De passage in Humo’s Rock Rally van 2022 was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LEISURE - "Above Me"

Wie nog afkoeling zoekt voor de bloedhete avonden de komende tijd, heeft met de nieuwe single van LEISURE sowieso een ontspannende cocktail…
LiveRecensies

Pitou @ Cultura Nova (Spiegeltent): Pure pracht

Cultura Nova is een jaarlijks terugkerend, tiendaags internationaal theaterfestival in Heerlen en omgeving. Het festival biedt theater, film, dans, muziek en beeldende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.