Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “FOMO”

© CPU – Cédric Depraetere

Luka Cruysberghs is voor velen onder ons al lang geen onbekende meer. Na een killerpassage in The Voice, waar ze haast moeiteloos de eerste plek wegkaapte in 2017, was de Leuvense singer-songwriter twee jaar lang de frontvrouw van Hooverphonic. Haar tijd bij de band gaf haar de kans om te groeien als muzikante en in 2021 ging ze succesvol de solotoer op. Na in datzelfde jaar debuutsingle “Not Too Late” op ons los te laten, is het tijd voor nieuwe muziek.

“FOMO” is Luka’s tweede single en meteen een voorbode van haar eerste ep, die dit jaar uitkomt. Het nummer gaat over fear of missing out, en hoe social media die angst keihard in de hand werken. De single begint met een piano-synthsample die al snel plaats maakt voor een opzwepende beat en de stem van Luka. De dynamiek zit perfect, het nummer is enorm catchy en wanneer de drums invallen, is stilzitten zelfs voor de stijfste hark echt geen optie meer. Op “FOMO” laat Cruysberghs een volwassen sound horen en merk je als luisteraar duidelijk dat ze weet waar ze naartoe wil. De single is indrukwekkend en smaakt naar meer. Onze voorspelling? Die ep gaat potten breken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

FLETCHER @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Overtroffen verwachtingen en een podium bezaaid met bh's

De 28-jarige Cari Elise Fletcher zorgde gisteravond voor een onvergetelijke passage in de Ancienne Belgique. Ze kon rekenen op een extatisch publiek,…
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…
InstagramLiveRecensies

MEROL @ Kunstencentrum Vooruit (Concertzaal): Muziek voor dansende binnen- en buitenbeentjes

Wie het afgelopen najaar De Slimste Mens Ter Wereld op zijn beeldbuis had, is maar al te bekend met Merel Baldé. Als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.