Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes – “Sister Ray”

Enkele jaren terug gold Foxes als dé nieuwe popsensatie uit Groot-Brittannië, maar nadat ze enkele hits scoorde en haar debuutalbum Glorious het levenslicht zag, ging het wat minder van een leien dakje. Eerder dit jaar keerde ze dan na een creatieve pauze terug met haar ep Friends in the Corner, waarop ze zich behoorlijk kwetsbaar opstelde. Haar volgende grotere stappen zet ze nu met de release van een kersverse single, die een nieuw tijdperk van haar carrière moet introduceren.

Haar recentste ep was nog een verzameling van iets tragere, emotionelere popmuziek maar op “Sister Ray” gooit Foxes het weer over een andere boeg. Deze keer lijkt ze terug te keren naar de muziek waarmee ze in 2014 zo populair werd, maar geeft ze het wel een flinke, hedendaagse upgrade. De hele productie is behoorlijk dansbaar en vrolijk, maar blijft bovenal ook zeer snel hangen. Haar comeback liet even op zich wachten, maar in 2021 lijkt de Britse zich op persoonlijk en muzikaal vlak helemaal gevonden te hebben.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1385 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Friends In The Corner"

De Britse popster Foxes was enkele jaren terug de meest succesvolle zangeres in haar thuisland en schreef ook hits voor andere artiesten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Woman"

Als populaire zangeres dreig je al snel alle creatieve beslissingen te verliezen omwille van tot in de puntjes uitgewerkte marketingstrategieën. Het overkwam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.