Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes – “Sister Ray”

Enkele jaren terug gold Foxes als dé nieuwe popsensatie uit Groot-Brittannië, maar nadat ze enkele hits scoorde en haar debuutalbum Glorious het levenslicht zag, ging het wat minder van een leien dakje. Eerder dit jaar keerde ze dan na een creatieve pauze terug met haar ep Friends in the Corner, waarop ze zich behoorlijk kwetsbaar opstelde. Haar volgende grotere stappen zet ze nu met de release van een kersverse single, die een nieuw tijdperk van haar carrière moet introduceren.

Haar recentste ep was nog een verzameling van iets tragere, emotionelere popmuziek maar op “Sister Ray” gooit Foxes het weer over een andere boeg. Deze keer lijkt ze terug te keren naar de muziek waarmee ze in 2014 zo populair werd, maar geeft ze het wel een flinke, hedendaagse upgrade. De hele productie is behoorlijk dansbaar en vrolijk, maar blijft bovenal ook zeer snel hangen. Haar comeback liet even op zich wachten, maar in 2021 lijkt de Britse zich op persoonlijk en muzikaal vlak helemaal gevonden te hebben.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1755 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Foxes - The Kick (★★★½): Loslaten en vasthouden

Negentien was de Britse Louisa Rose Allen toen ze zich aan een recordtempo naar de top van de poplijsten schoot met haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Body Suit"

De Britse Foxes is aan een ferme comeback bezig. Haar derde studioalbum The Kick staat gepland voor 11 februari, maar toch mochten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Sky Love"

De Britse Foxes schoot in 2014 aan een recordsnelheid naar de top van de dancepoplijsten aan de zijde van Zedd met het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.