Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle PARK – “Réveil heureux”

Wat doe je als corona heel je concertagenda leeg veegt en je plots tijd zat hebt? In het geval van Lysistrata en François Marry van Frànçois & The Atlas Mountains was dat een nieuwe band opstarten. Beide bands hebben normaal gezien een druk tourleven en hebben in thuisland Frankrijk een meer dan goede livereputatie kunnen opbouwen. Als PARK doken ze het afgelopen jaar gezamenlijk het repetitiekot en de studio in om aan een eerste album te werken. De gelijknamige debuutplaat PARK verschijnt op 25 maart en daar krijgen we met “Réveil heureux” nu al een eerste single uit te horen.

Het is met de eerste single van PARK vrolijk ontwaken in een nieuw universum waar de strakheid van Lysistrata en de nonchalante zang van François Marry schitterend met elkaar harmoniëren. In iets meer dan vijf minuten neemt PARK je mee op een meeslepende reis door een kleurrijk droomlandschap waar heel wat te ontdekken valt. Vooral de weergaloze prestatie van de drie mannen achter de instrumenten is van een buitengewoon niveau op “Réveil heureux”, zodat je ook na de tiende luisterbeurt nog steeds verrast wordt en nieuwe dingen ontdekt. De zang van François Marry zet uiteindelijk de puntjes op de i en zo kijken we met veel spanning de rest van het debuut van PARK tegemoet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1553 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Frànçois & The Atlas Mountains - Banane Bleue (★★★½): Van warm naar koud

Doorheen zijn leven schipperde Frànçois Marry over en weer tussen Frankrijk, zijn geboorteland, en het Verenigd Koninkrijk. Doorheen de jaren bracht Marry…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frànçois & The Atlas Mountains - "Tourne Autour"

Na op te groeien in Saintes trok Fransman Frànçois Marry in 2003 naar Bristol, waar hij vervolgens zes jaar vertoefde. Marry maakte…
FeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2019

Op een jaar komen er meer dan duizend albums uit over heel de wereld. Zoveel dat je niet alles kan gezien of…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.