Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sunset Sons – “Gonna Be A Way”

Wie gisteren per toeval botste op de Instagramlivestream van Sunset Sons kan er zeker van zijn: de meest recente singles van de band maken onderdeel uit van een nieuw album. Duidelijk enthousiast gaven de leden van de band die informatie prijs. Ze gooiden er meteen nog wat previews van nummers tegenaan, samen met een aantal fragmenten van liedjes die de nieuwe plaat niet haalden. “Gonna Be A Way” veroverde wel een plaatsje op de tracklist.

Met het nummer borduurt Sunset Sons voort op het elan van eerdere releases. Gelaagde vocals, een wat zwaardere beat en een dromerige ondertoon keren immers ook in dit nummer terug. Groots pakt de indieband het echter niet aan, maar na een kleine anderhalve minuut worden we wel aangenaam verrast door een zachte omslag in “Gonna Be A Way”, waarbij de gitaren een hoofdrol spelen. Twee minuten later duikt hetzelfde geluid op, nog steeds even betoverend. De rest van het nummer vormt zeker niet het beste werk van Sunset Sons, maar klinkt wel prima. Het is dus uitkijken naar wat de band nog brengt in de aanloop van album drie. Eén ding lieten ze duidelijk verstaan in hun livestream: een retake van hun passage verkleed als cheerleaders hoort daar zeker niet bij!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Sunset Sons - Too Many Humans, Not Enough Souls (★★½): Veel probeersel, weinig samenhang

De verjaardagstour voor het vijfjarige bestaan van hun debuutalbum Very Rarely Say Die zit er nog maar net op en de mannen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunset Sons – “Soul Destroyer”

Het is alweer van deze zomer geleden dat de mannen van Sunset Sons van zich lieten horen met het nummer “Sunny Funny…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sunset Sons - "Smile"

Sunset Sons is een Brits-Australische band die ontstaan is in het zonnige Franse dorpje Hossegor, dat de basis vormt voor hun zwoele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.