Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sunset Sons – “Smile”

Sunset Sons is een Brits-Australische band die ontstaan is in het zonnige Franse dorpje Hossegor, dat de basis vormt voor hun zwoele zomerse nummers. De band werd opgemerkt door BBC en kreeg een nominatie voor BBC Music Sound Of 2015 (naast Years & Years, James Bay en Stormzy). Dankzij debuutalbum Very Rarely Say Die (2016) tourde Sunset Sons mee met rockbands Imagine Dragons en Nothing But Thieves. Door de jaren heen bracht de band veel ep’s uit die zeker beschouwd kunnen worden als indiepareltjes.

Naast “Rum & Coca Loca” brengt de driekoppige band weer een zeer zomers en dromerig nummer. “Smile” gaat over een hoopvolle belofte die zanger Rory Williams maakt tegenover zijn geliefde. Ook al gaan we door een moeilijke periode, Sunset Sons zorgt voor een rustmoment en vrede met hun nieuwste nummer. Het perfecte lied om op een zonnige dag te beluisteren en te relaxen, met een glimlach op je gezicht!

Sunset Sons kan je live horen op het virtueel festival van BBC Radio Cornwall.

Facebook/ Twitter

11 september 2020

About Author

Floor Vergote


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief