Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Violet Skies – “The Internet”

Talent verschuilt zich niet altijd in grootse steden, want ook in godvergeten dorpjes in Wales bruist er af en toe iets. In 2018 debuteerde Violet Skies met “Cry for Me”, een nummer waarmee ze meteen duidelijk maakte dat ze iemand is om in de gaten te houden. Tot op heden moesten we ons tevreden stellen met singles die met de regelmaat van de klok verschenen en enkele ep’s. Of 2022 het jaar wordt waarin we eindelijk een groter project van de Britse te horen krijgen, blijft voorlopig nog een vraagteken, maar met “The Internet” levert ze alvast een zeer fijne single af.

Naar goede gewoonte kiest Violet Skies resoluut het pad der popmuziek en dat staat haar bijzonder goed. Iemand stalken op internet klonk nog nooit zo rooskleurig als de Britse doet uitschijnen. Het resultaat is een catchy nummer dat in menig playlist terecht zou kunnen komen. Synthgeluiden en aangename harmonieën vormen de succesformule van een geslaagd nummer dat zich al snel in onze gedachten nestelt. Of was jij nog niet aan het meezingen bij het tweede refrein? Ook dit jaar houden fans van popmuziek à la Griff de artieste maar beter goed in de gaten, want als “The Internet” een voorsmaakje is van wat ons te wachten staat dan ziet de toekomst er zeer kleurrijk uit voor de zangeres.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Patrick Paige II – “Whisper (Want My Luv)” (feat. Steve Lacy, Allen Love & Durand Bernarr)

Patrick Paige II is misschien niet de meest klinkende naam, maar als we zeggen dat hij de bassist is van The Internet,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Syd - "Missing Out"

Syd leerden we in 2008 kennen als lid van het gestoorde hiphop collectief Odd Future, waar onder andere ook Tyler, the Creator,…
AlbumsRecensies

Steve Lacy – Apollo XXI (★★★★): Nu al een van de groten

Steve Thomas Lacy-Moya aka Steve Lacy is gekend voor zijn ware mix van oldschool r&b, funk en indierock. Op 24 mei, de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.