Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Public Body – “Reset My Password”

Public Body is een band die eigenlijk alleen maar goeie nummers uitbrengt die te veel onder de radar blijven. Met Theo Verney in de rangen (producer van onder andere FEET, English Teacher, FUR en Home Counties) hebben ze alleszins genoeg talent in de eigen gelederen. Dat hij samen met zijn band de perfecte hoekige songs in elkaar kan steken, is een understatement. Op 4 maart verschijnt met Flavour Of Labour een nieuwe ep van het viertal en daaruit konden we al twee singles horen met “Hard To Concentrate” en “Formica”. Nu krijgen we met het heerlijke “Reset My Password” een derde knaller.

En dat knallen kan je best letterlijk nemen, want nog voor de song goed en wel begonnen is, ben je al bezig met heen en weer springen. De reden hiervoor is een speels gitaartje dat een verschroeiend tempo oplegt. Eens het refrein komt, heb je zin om mee te zingen en de elektronische effecten versterken dit nog meer. Zodra je volledig in de song bent gekomen, ben je klaar om je volledig te smijten en dat doet Public Body zelf ook. De parlando vocals geven een sterk tegenwicht tegenover de uptempo en vrolijke gitaren. “Reset My Password” is met andere woorden weer een prachtige aanvulling op het repertoire van de band.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3699 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2023

De eindejaarslijstjes vliegen je tegenwoordig weer om de oren, dus je zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat niet elke plaat de aandacht krijgt…
LiveRecensies

Left of the Dial (Dag 2): Collectieve inspanning

Dag twee op Left of the Dial, maar van vermoeidheid was er nog helemaal geen sprake bij zowel de bands als het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Public Body – “Break From Life”

Het is geen publiek geheim dat Public Body bij ons een streepje voor heeft. De band heeft dat vooral aan zichzelf te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.