Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ciao Lucifer – “Trip”

© Jantina Talsma

Het feelgoodnummer van de dag krijg je vandaag van Ciao Lucifer. De groep uit Nederland bestaat uit twee vrienden die vooral plezier willen maken met hun project. Marnix Dorrestein en Willem Wits zijn namelijk buiten Ciao Lucifer al genoeg bezig met het ondersteunen van professionele muzikanten, dus met hun twee willen ze vooral doen waar ze zin in hebben. Dat resulteerde in 2019 al in een debuutalbum en later dit jaar moet album nummer twee in de rekken liggen. Deze “Trip” is de eerste single van de vijf die we daaruit te horen krijgen en die doet ons vooral zin krijgen in de zon en de zomer.

Met een hoekig gitaartje dat je wel zou kunnen vergelijken met een Two Door Cinema Club of Vampire Weekend, zit de positieve sfeer meteen goed. Bij het refrein komen de twee stemmen heel mooi samen, waardoor de harmonieën enkel maar optimisme uitstralen. Na een goeie minuut komt er dan nog een verrassing, want we krijgen een catchy kazoo te horen die een refrein maakt dat je na het luisteren echt niet meer uit je hoofd krijgt. Bijgevolg is deze “Trip” een simpel, maar extreem aanstekelijk nummer geworden, waardoor we spontaan onze tickets richting de zon kopen.

Instagram / Facebook

3590 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Ciao Lucifer – Good News (★★★★): Speelsheid en ernst gaan hand in hand

Of de zomer nog snel afgesloten kon worden met heerlijk zomerse muziek? Dat hoef je het vrolijke, Nederlandse duo Ciao Lucifer geen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Lean – “Trip”

Yung Lean heeft de laatste maanden heel wat populariteit bijgekregen. Dat heeft hij vooral te danken aan het succes van “Ginseng Strip…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Is Bliss - "Ocean Blue"

Club AC30 staat bekend om hun fuzzy, dromerige en vooral psychedelische shoegaze bands. Onder meer Ringo Deathstarr en Pinkshinyultrablast zijn op het label…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.